happn sovellus kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Yli 100 miljoonalla jäsenellä happn on treffisovellus, jonka avulla voit löytää kaikki, joiden kanssa olet törmännyt; ihmisten kohtalo on päättänyt, että sinun pitäisi tavata.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 18-vuotiaat Yli 100 000 000
Yli 100 miljoonalla jäsenellä happn on treffisovellus, jonka avulla voit löytää kaikki, joiden kanssa olet törmännyt; ihmisten kohtalo on päättänyt, että sinun pitäisi tavata. Pidä silmäsi kiinnittävistä profiileista, ihastu ja, mikä tärkeintä, kokoontukaa yhteen!
Sisällysluettelo

  Happn sovellus yleiskatsaus

  Happn on deittisovellus, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Sovellus on suunniteltu auttamaan käyttäjiä löytämään samanhenkisiä ihmisiä lähelläsi. Happn käyttää sijaintitietojasi löytääkseen muita käyttäjiä, jotka ovat kävelleet samoilla alueilla kanssasi.

  Happn-sovelluksen käyttöliittymä on suunniteltu erittäin hyvin ja se on erittäin helppo käyttää. Sovelluksen käyttöliittymä on minimalistinen ja selkeä, joten voit keskittyä löytämään ihmisiä sen sijaan, että joutuisit navigoimaan monimutkaisen käyttöliittymän läpi.

  Happn-sovellus on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen erinomaisen käyttökokemuksen. Sovellus on suunniteltu siten, että voit löytää ihmisiä, jotka ovat kävelleet samoilla alueilla kanssasi, joten voit löytää samanhenkisiä ihmisiä helposti.

  Happn-sovellus on erittäin suosittu ja sillä on laaja käyttäjäkunta ympäri maailmaa. Sovellus on erittäin hyödyllinen, jos etsit uusia ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

  Miten happn sovellus toimii?

  Happn on treffisovellus, joka toimii paikannuksen avulla. Sovellus näyttää sinulle kaikki ne ihmiset, joiden kanssa olet kohdannut päivän aikana. Näet siis kaikki ne henkilöt, jotka ovat kulkeutuneet lähellesi. Tämä tapahtuu GPS-paikannuksen avulla. Kun tapaat jonkun happn-sovelluksen käyttäjän, he ilmestyvät kartalle, joka näyttää sijaintisi ja heidän sijaintinsa.

  Paikannus ja kartta

  Happn käyttää GPS-paikannusta löytääkseen ihmisiä, joiden kanssa olet kohdannut päivän aikana. Kun olet lähellä toista happn-käyttäjää, he näkyvät kartalla ja voit aloittaa keskustelun heidän kanssaan. Kartta osoittaa myös sinun sijaintisi, joten voit nähdä, missä olet kohdannut ihmisiä.

  Päivitykset ja syöte

  Happn-sovelluksen syöte päivittyy jatkuvasti. Se näyttää sinulle kaikki uudet ihmiset, joiden kanssa olet kohdannut päivän aikana. Voit selata syötettä ja tarkastella ihmisten profiileja. Voit myös päivittää profiiliasi ja lisätä uusia kuvia tai tietoja itsestäsi.

  Tykkäykset

  Jos pidät jostain happn-käyttäjästä, voit antaa heille tykkäyksen. Jos he tykkäävät sinusta takaisin, se on match! Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa keskustelun heidän kanssaan. Jos et ole kiinnostunut jostain käyttäjästä, voit ohittaa heidät ja jatkaa etsintää.

  Yhteenvetona, happn-sovellus toimii paikannuksen avulla ja näyttää sinulle kaikki ne ihmiset, joiden kanssa olet kohdannut päivän aikana. Sovelluksen syöte päivittyy jatkuvasti ja voit antaa tykkäyksiä ihmisille, jotka kiinnostavat sinua.

  Happn kokemuksia

  Happn on treffisovellus, joka perustuu siihen, että sovellus näyttää sinulle ihmisiä, joihin olet törmännyt päivittäisessä elämässäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että happn keskittyy ihmisiin, jotka ovat fyysisesti lähelläsi, joten voit löytää samanhenkisiä ihmisiä läheltäsi.

  Happn on suosittu sovellus, joka on ladattu yli 100 miljoonaa kertaa. Sovellus on helppokäyttöinen, ja sen avulla voit löytää uusia ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

  Happn sovelluksen käyttäjät ovat antaneet positiivisia arvosteluja sovelluksesta. Monet käyttäjät ovat löytäneet kumppanin happn sovelluksen avulla. Happn asiakaspalvelu on myös saanut kiitosta nopeasta ja ystävällisestä palvelusta.

  Jos etsit uusia ihmisiä läheltäsi, happn voisi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Happnin avulla voit löytää samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

  Happn hinta

  Happn on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja App Storesta. Sovelluksen käyttö on ilmaista, mutta tarjolla on myös maksullisia ominaisuuksia.

  Jos haluat käyttää happnin premium-ominaisuuksia, kuten “Salaiset tykkäykset”, “Näytä minulle kuka on tykännyt minusta” tai “Hello”, sinun on tilattava happn Premium. Premium-tilauksen hinta riippuu siitä, kuinka monta kuukautta tilaat kerrallaan. Yhden kuukauden tilaus maksaa noin 24,99 euroa, kun taas kuuden kuukauden tilaus maksaa noin 89,99 euroa.

  Happn tarjoaa myös erilaisia ​​in-app-ostoja, kuten “Charms”, joiden avulla voit lähettää muita käyttäjiä viestejä tai ilmaista kiinnostuksesi heidän profiilissaan. Charmsien hinnat vaihtelevat noin 1,99 eurosta 39,99 euroon.

  Jos haluat poistaa mainokset happn-sovelluksesta, voit tilata happn Premiumin. Tämä tilaus poistaa mainokset ja lisää premium-ominaisuudet käyttöösi.

  Happn Premiumin tilaaminen edellyttää Apple tai Google-tiliä, ja tilaukset uusitaan automaattisesti, ellei niitä peruuteta ennen tilausjakson päättymistä.

  Happn asiakaspalvelu

  Happnin asiakaspalvelu on saatavilla useilla eri tavoilla, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan tavan ottaa yhteyttä heihin. Alla on esitelty muutamia tapoja, joilla voit ottaa yhteyttä happnin asiakaspalveluun:

  • Sähköposti: Voit lähettää sähköpostia happnin asiakaspalveluun osoitteeseen support@happn.com. Tämä on hyvä tapa ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia happnin käytössä.
  • Happn-sovelluksen avustuskeskus: Happnin sovelluksessa on myös avustuskeskus, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Voit selata eri aiheita tai hakea vastauksia tiettyihin kysymyksiin.
  • Sosiaalinen media: Happnilla on myös sosiaalisen median läsnäolo. Voit ottaa yhteyttä happnin asiakaspalveluun Facebookissa tai Twitterissä. Tämä on hyvä tapa saada nopea vastaus kysymyksiisi.
  • Puhelin: Happnin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse. Tämä on hyvä tapa saada nopea vastaus ongelmiin, jotka vaativat nopeaa ratkaisua.

  Happnin asiakaspalvelu on yleisesti ottaen nopea ja tehokas, ja he tekevät parhaansa auttaakseen sinua kaikissa ongelmissa, joita sinulla voi olla happnin käytössä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten Happn-sovellus toimii?

  Happn-sovellus toimii paikkatietojen avulla, joka mahdollistaa sinulle löytää ihmisiä, joiden kanssa olet risteyksessä. Sovellus näyttää profiilin henkilöille, jotka ovat olleet samassa paikassa kanssasi ja joilla on myös Happn-sovellus. Jos olet kiinnostunut jostakin henkilöstä, voit tykätä hänen profiilistaan. Jos henkilö myös tykkää sinusta, Happn-sovellus ilmoittaa teille molemmille, ja voitte aloittaa keskustelun.

  Kuinka voin poistaa Happn-sovelluksen?

  Jos haluat poistaa Happn-sovelluksen, voit tehdä sen helposti seuraavasti:

  1. Avaa Happn-sovellus.
  2. Napauta profiilikuvakettasi.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Tili.
  5. Napauta Poista tili.
  6. Vahvista, että haluat poistaa tilisi.

  Miten voin muokata profiiliani Happn-sovelluksessa?

  Voit muokata profiiliasi Happn-sovelluksessa seuraavasti:

  1. Avaa Happn-sovellus.
  2. Napauta profiilikuvakettasi.
  3. Napauta Muokkaa profiilia.
  4. Voit muokata profiilikuvaasi, nimeäsi, ikääsi, ammattiasi, koulutustasi ja muita tietoja.
  5. Kun olet tehnyt muutokset, napauta Tallenna.

  Kuinka voin löytää yhteensopivia henkilöitä Happn-sovelluksen avulla?

  Happn-sovellus käyttää paikkatietoja löytääkseen yhteensopivia henkilöitä. Voit myös määrittää hakuehtoja, kuten ikä, etäisyys ja sukupuoli, jotta voit löytää henkilöitä, jotka vastaavat paremmin mieltymyksiäsi.

  Onko Happn-sovellus ilmainen käyttää?

  Happn-sovellus on ilmainen ladata ja käyttää perustoiminnoilla. Joitakin lisäominaisuuksia, kuten “Salaiset tykkäykset” ja “Charms”, voi ostaa sovelluksen sisäisellä valuutalla.

  Miten voin ladata Happn-sovelluksen?

  Voit ladata Happn-sovelluksen seuraavasti:

  1. Avaa Google Play -kauppa.
  2. Etsi Happn-sovellus.
  3. Napauta Asenna.
  4. Kun asennus on valmis, avaa sovellus ja aloita käyttö.