Match.com kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Match.com matkusta, keskustele, tapaa sinkkuja lähistöllä ja löydä rakkautta.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 18-vuotiaat Yli 10 000 000
Tervetuloa Matchille. Täällä ollaan oikeita lyöntejä ja pelataan siistiä. Tietäminen, kuka olet ja mitä haluat, on aina etusijalla. Ja vähempään tyytymättä jättäminen ei ole huono asia. Jotkut kutsuvat sitä nirsoiksi, mutta me sanomme sinulle enemmän voimaa. 25 vuoden kokemuksen ja tosielämän deittailuasiantuntijoiden tukemana sovelluksemme avulla voit seurustella kuin aikuista – parisuhteesta henkilökohtaiseen tapaamiseen.
Sisällysluettelo

  Match.com yleiskatsaus

  Match.com on yksi maailman suurimmista ja menestyneimmistä deittipalveluista. Se on ollut toiminnassa jo yli 25 vuotta ja se on auttanut miljoonia ihmisiä löytämään rakkautta ympäri maailmaa.

  Match.com tarjoaa monipuolisen käyttöliittymän, jonka avulla voit etsiä kumppaneita tietyillä hakukriteereillä tai selailla profiileja. Voit myös käydä aidoilla deiteillä videopuhelun välityksellä.

  Match.comin profiilit ovat todella yksityiskohtaisia ja niissä on paljon tietoa kumppaniehdokkaista. Voit lisätä profiiliisi kuvia, kuvauksen itsestäsi ja kertoa millaisesta kumppanista olet kiinnostunut.

  Match.comin käyttö on helppoa ja intuitiivista. Voit hallinnoida profiiliasi, tarkastella ilmoituksia ja viestejäsi sekä käyttää hakutoimintoja ja vuorovaikutusominaisuuksia.

  Match.comin tietoturva ja tietojen suojaus ovat erittäin korkealla tasolla. Voit olla varma, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa.

  Liity nyt Match.comiin ja löydä se oikea!

  Deittailu Match.comissa

  Jos olet etsimässä rakkautta tai vain seuraa, Match.com on yksi Suomen suosituimmista deittisivustoista. Tässä osiossa kerromme, miten voit hyödyntää Match.comin ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

  Profiilikuvan valinta

  Profiilikuvan valinta on tärkeä osa deittailua Match.comissa. Valitse kuva, joka edustaa sinua parhaiten ja joka on laadukas. Huomioi myös, että profiilikuvan tulee olla hyvälaatuinen ja selkeä, jotta se herättää muiden käyttäjien huomion. Vältä epäselviä kuvia tai kuvia, joissa olet liian kaukana kamerasta.

  Yhteydenotto Match.comissa

  Kun olet löytänyt mielenkiintoisen profiilin, voit lähettää hänelle viestin Match.comin kautta. Voit myös käyttää Match.comin pikaviestimahdollisuutta, joka on helppo tapa aloittaa keskustelu. Muista kuitenkin, että ensimmäinen viesti kannattaa kirjoittaa huolella ja kiinnostavasti, jotta se herättää vastaanottajan huomion.

  Keskustelut Match.comissa

  Match.comin keskustelumahdollisuus on helppo tapa tutustua muihin käyttäjiin ja aloittaa keskustelu. Muista kuitenkin, että keskustelujen tulee olla asiallisia ja kunnioittavia. Vältä liian henkilökohtaisia kysymyksiä tai liian intiimejä aiheita, ennen kuin olet tutustunut toiseen henkilöön paremmin.

  Pass Ominaisuus

  Match.comin Pass-ominaisuus on helppo tapa löytää uusia profiileja ja tutustua uusiin ihmisiin. Voit selata eri profiileja ja valita, ketkä ovat kiinnostavia. Muista kuitenkin, että Pass-ominaisuus ei ole ainoa tapa löytää seuraa Match.comissa. Kannattaa myös käyttää muita ominaisuuksia, kuten haku- ja suosikkilistatoimintoja.

  Käyttämällä Match.comin ominaisuuksia oikein voit löytää seuraa tai rakkautta helposti ja turvallisesti. Muista kuitenkin olla aina rehellinen ja kunnioittava muita käyttäjiä kohtaan.

  Match.com hinta

  Jos olet kiinnostunut Match.com-palvelusta, haluat varmasti tietää sen hinnasta. Match.com tarjoaa useita erilaisia jäsenyyksiä, jotka eroavat toisistaan hinnan ja ominaisuuksien suhteen. Tässä osiossa käymme läpi Match.comin hintoja ja jäsenyyksiä.

  Match.comin hinta riippuu siitä, minkä tyyppisen jäsenyyden valitset. Alla on taulukko, jossa on esitetty Match.comin jäsenyyksien hinnat Suomessa:

  Jäsenyystyyppi Hinta
  Perusjäsenyys Ilmainen
  Premium-jäsenyys 1 kuukausi 39,99 € / kk
  Premium-jäsenyys 3 kuukautta 59,97 € / kk
  Premium-jäsenyys 6 kuukautta 59,94 € / kk

  Perusjäsenyys on ilmainen, mutta sen ominaisuudet ovat rajoitetut. Voit luoda profiilin, ladata kuvia ja selata muita profiileja, mutta et voi lähettää viestejä tai käyttää muita kommunikaatio-ominaisuuksia.

  Premium-jäsenyydellä saat käyttöösi kaikki Match.comin ominaisuudet, mukaan lukien viestien lähettämisen ja vastaanottamisen, nähdä kuka on käynyt profiilissasi, käyttää Match.comin sovellusta ja paljon muuta.

  Match.com tarjoaa myös ilmaisia kokeilujaksoja, joiden avulla voit testata Premium-jäsenyyttä ennen sen ostamista. Voit kokeilla Premium-jäsenyyttä ilmaiseksi 3 päivän ajan.

  Kun ostat Premium-jäsenyyden, se uusiutuu automaattisesti valitsemasi jakson jälkeen, ellei peruutat sitä ennen uusimista. Match.comin jäsenyyden peruuttaminen on helppoa ja voit tehdä sen milloin tahansa.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Match.comin hinta on kilpailukykyinen ja tarjoaa useita erilaisia jäsenyyksiä, jotka vastaavat eri tarpeisiin. Voit aloittaa ilmaisella perusjäsenyydellä ja päivittää sen Premium-jäsenyydeksi, jos haluat käyttää kaikkia Match.comin ominaisuuksia.

  Match.com kokemuksia

  Match.com on yksi Suomen suosituimmista deittisivustoista, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia löytää se oikea. Sivusto on erittäin käyttäjäystävällinen ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia työkaluja, joiden avulla voit etsiä juuri sinulle sopivia kumppaneita.

  Match.com on erityisen suosittu sinkkujen keskuudessa, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivustolla on paljon aktiivisia käyttäjiä, joten mahdollisuudet löytää juuri sinulle sopiva kumppani ovat erittäin hyvät.

  Match.com tarjoaa myös monipuolisia tapoja tutustua muihin käyttäjiin. Voit esimerkiksi lähettää viestejä, lähettää hymiöitä tai aloittaa keskustelun. Sivusto tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä videopuheluita, joka on erittäin kätevä tapa tutustua toiseen henkilöön ennen tapaamista.

  Match.com käyttäjät ovat antaneet palvelulle erittäin positiivisia arvioita. Monet käyttäjät ovat löytäneet sivuston avulla seuraa ja jopa elämänkumppanin. Sivusto on erittäin luotettava ja turvallinen käyttää, joten voit huoletta tutustua muihin käyttäjiin ja löytää juuri sinulle sopivan kumppanin.

  Kaiken kaikkiaan Match.com on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät vakavaa suhdetta tai seuraa. Sivusto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia tutustua muihin käyttäjiin ja löytää juuri sinulle sopiva kumppani.

  Match.com asiakaspalvelu

  Match.com tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua kaikille käyttäjilleen. Jos sinulla on kysyttävää tai kohtaat ongelmia palvelun käytössä, voit ottaa yhteyttä Match.com asiakaspalveluun useilla eri tavoilla.

  Voit ensin tutustua Match.com usein kysyttyihin kysymyksiin, joissa on vastauksia moniin yleisiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä Match.com asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta.

  Match.com asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 9-23, joten voit ottaa yhteyttä heihin milloin tahansa. Asiakaspalvelu on erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä, ja he auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi.

  Jos haluat peruuttaa tilauksesi, voit tehdä sen helposti Match.com verkkosivustolla. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja he auttavat sinua peruuttamisprosessissa.

  Yhteenvetona, Match.com asiakaspalvelu on erittäin laadukasta ja ammattitaitoista. He ovat aina valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi ja ongelmissasi.

  Usein kysytyt kysymykset

  Onko Match.comin maksaminen kannattavaa?

  Match.comin maksaminen voi olla kannattavaa, jos haluat käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia. Ilman maksullista tilausta et voi esimerkiksi lähettää viestejä toisille käyttäjille. Maksullisella tilauksella voit myös nähdä, kuka on käynyt profiilissasi ja saada ilmoituksia uusista viesteistä.

  Voiko Match.comia selata ilmaiseksi?

  Voit selata Match.comia ilmaiseksi, mutta ilman maksullista tilausta et voi käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia. Ilmaisella tilauksella voit esimerkiksi katsella muiden käyttäjien profiileja ja lisätä heidät suosikkeihin, mutta et voi lähettää viestejä tai nähdä, kuka on käynyt profiilissasi.

  Mikä on Match.comin erilaiset tilaukset?

  Match.comilla on kolme erilaista tilausta: perustilaus, premium-tilaus ja premium+tilaus. Perustilauksella voit selata sivustoa ilmaiseksi ja lisätä käyttäjiä suosikkeihin. Premium-tilauksella voit lähettää viestejä ja nähdä, kuka on käynyt profiilissasi. Premium+tilauksella saat vielä enemmän ominaisuuksia, kuten ilmoituksia uusista käyttäjistä ja mahdollisuuden nähdä, kuka on lisännyt sinut suosikkeihinsa.

  Kuinka liittyä Match.comiin?

  Voit liittyä Match.comiin käymällä sivustolla fi.match.com ja rekisteröitymällä. Rekisteröitymisen jälkeen voit täyttää profiilisi ja aloittaa kumppanin etsimisen.

  Kuinka löytää sopiva kumppani Match.comista?

  Match.comissa voit etsiä sopivaa kumppania erilaisilla hakukriteereillä, kuten iän, sijainnin ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Voit myös selailla profiileja ja lisätä kiinnostavia käyttäjiä suosikkeihin. Kannattaa myös täyttää oma profiilisi huolellisesti, jotta muut käyttäjät voivat löytää sinut helposti.

  Miten poistaa Match.com-tili?

  Voit poistaa Match.com-tilisi menemällä tilisi asetuksiin ja valitsemalla “Poista tilini”. Tämän jälkeen sinulta kysytään vielä vahvistus, jonka jälkeen tilisi poistetaan pysyvästi. Muista, että tilin poistaminen poistaa myös kaikki siihen liittyvät tiedot, kuten profiilisi ja viestihistoriasi.