Deitti.net kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Deitti.netin kautta yli 18-vuotiaat voivat liittyä muiden deittaajien joukkoon ja löytää unelmien kumppanin.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
Verkkoselain Yli 18-vuotiaat Yli 443 000
Jos olet sinkku, haluat löytää elämänkumppanin ja olet kiinnostunut ihmisen kokonaiskuvasta pelkän ulkokuoren sijaan, on täysin kotimainen Deitti.net sinulle oikea valinta. Palvelu on perustettu jo vuonna 1997.
Sisällysluettelo

  Deitti.net yleiskatsaus

  Deitti.net on kotimainen seuranhakupalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 1997. Palvelun tavoitteena on auttaa sinkkuja löytämään unelmakumppaninsa. Deitti.netin käyttö on helppoa ja turvallista.

  Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja profiilin luomista. Profiilin luomisen jälkeen voit aloittaa seuranhaun ja etsiä juuri sinulle sopivia kumppaniehdokkaita. Voit myös selata muiden käyttäjien profiileja ja lähettää heille viestejä.

  Deitti.net tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hakutoimintoja, joiden avulla voit rajata hakutuloksia haluamiesi kriteerien mukaan. Voit esimerkiksi hakea kumppania iän, paikkakunnan, harrastusten tai muiden ominaisuuksien perusteella.

  Palvelu on maksullinen, mutta tarjoaa myös ilmaisen perusjäsenyyden. Maksullinen Deluxe-jäsenyys tuo mukanaan lisäominaisuuksia, kuten profiilin korostuksen hakutuloksissa ja palvelun käytön ilman mainoksia.

  Deitti.netin asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse. Palvelu on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille sinkuille, jotka etsivät vakavaa parisuhdetta tai seuraa.

  Deitti.net kokemuksia

  Deitti.net on suosittu suomalainen deittisivusto, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia löytää seuraa ja tutustua uusiin ihmisiin. Sivustolla on laaja käyttäjäkunta eri ikäryhmistä ja eri puolilta Suomea, joten sopivan seuran löytäminen on helppoa.

  Deitti.netin käyttäjät ovat antaneet positiivista palautetta sivuston toimivuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä. Sivustolla on helppo selata eri profiileja ja löytää kiinnostavia henkilöitä. Lisäksi sivustolla on monipuolisia hakutoimintoja, joiden avulla voi rajata hakua esimerkiksi iän, sukupuolen tai sijainnin perusteella.

  Deitti.netissä on myös mahdollista käyttää erilaisia kommunikointityökaluja, kuten pikaviestit ja sähköposti, joiden avulla voi tutustua paremmin potentiaalisiin kumppaneihin. Sivustolla on myös mahdollista osallistua erilaisiin keskusteluihin ja tapahtumiin, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin.

  Kokemukset Deitti.netistä ovat olleet pääosin positiivisia. Monet käyttäjät ovat löytäneet sivustolta seuraa ja jopa elämänkumppanin. Sivuston käyttö on helppoa ja vaivatonta, ja sen avulla voi tutustua uusiin ihmisiin omassa tahdissa.

  Deitti.net hinta

  Deitti.net on suomalainen seuranhakupalvelu, joka tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä. Jäsenyyden hinta määräytyy sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa haluat käyttää palvelua. Alla on taulukko, joka esittelee Deitti.netin eri jäsenyyksien hinnat:

  Jäsenyys Hinta
  Perusjäsenyys Ilmainen
  1 kk Deluxe-jäsenyys 9,97 €
  3 kk Deluxe-jäsenyys 23,91 €
  6 kk Deluxe-jäsenyys 35,82 €
  12 kk Deluxe-jäsenyys 59,64 €

  Perusjäsenyys on ilmainen ja se sisältää perustoiminnot, kuten profiilin luomisen, kuvien lisäämisen ja muiden käyttäjien profiilien selaamisen. Deluxe-jäsenyys puolestaan antaa sinulle enemmän ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden lähettää viestejä muille käyttäjille ja nähdä, kuka on käynyt profiilissasi.

  Deluxe-jäsenyyden hinta on hieman korkeampi, mutta se kannattaa harkita, jos haluat käyttää palvelua pidemmän aikaa ja hyödyntää sen kaikkia ominaisuuksia. Voit maksaa jäsenyyden luottokortilla, verkkopankissa, PayPalilla tai mobiilimaksulla.

  Deitti.netin jäsenyyden hinta on kilpailukykyinen muihin vastaaviin palveluihin verrattuna. Muista kuitenkin aina tarkistaa, että palvelu sopii juuri sinulle ennen kuin teet jäsenyyssopimuksen.

  Deitti.net asiakaspalvelu

  Deitti.net tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua kaikille käyttäjilleen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä monella eri tavalla, kuten sähköpostilla, puhelimella tai jopa keskustelupalstan kautta.

  Jos sinulla on kysyttävää Deitti.netin käytöstä tai haluat antaa palautetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sivustolla olevan lomakkeen kautta. Lomakkeeseen tulee täyttää oma nimi tai nimimerkki, sähköpostiosoite ja osoite, johon vastaus halutaan lähetettävän.

  Deitti.netin asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti. He ovat valmiita auttamaan kaikissa deittailuun ja online datingiin liittyvissä kysymyksissä.

  Deitti.netin asiakaspalvelu on myös tavoitettavissa sosiaalisen median kautta. Voit seurata Deitti.netiä Facebookissa ja Twitterissä, jossa he jakavat ajankohtaista tietoa sivuston toiminnasta ja tarjoavat neuvoja ja vinkkejä deittailuun liittyen.

  Yhteystiedot Deitti.netin asiakaspalveluun löytyvät helposti sivustolta. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, tai käyttää keskustelupalstaa, jossa voit jakaa kokemuksia ja saada apua muilta käyttäjiltä.

  Deitti.net Oy on vastuussa sivuston toiminnasta ja asiakaspalvelusta. He ovat sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja laadukkaan deittailukokemuksen kaikille käyttäjilleen.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Deitti.netin käyttäjämäärä?

  Deitti.net on yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista, ja sillä on laaja käyttäjäkunta eri puolilta maata. Tarkkaa käyttäjämäärää ei kuitenkaan ole julkisesti saatavilla.

  Millaisia ominaisuuksia Deitti.net tarjoaa?

  Deitti.net tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää sopivan kumppanin tai seurustelukumppanin. Palvelussa voit esimerkiksi luoda oman profiilin, lähettää viestejä ja kuvia toisille käyttäjille, sekä etsiä sopivia käyttäjiä erilaisten hakukriteerien avulla.

  Kuinka voin luoda profiilin Deitti.netiin?

  Profiilin luominen Deitti.netiin on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt rekisteröitymislomake, jonka jälkeen voit luoda oman profiilisi. Profiilin luomisen yhteydessä voit lisätä tietoja itsestäsi, kuten harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi, sekä ladata kuvia itsestäsi.

  Miten voin etsiä sopivia käyttäjiä Deitti.netissä?

  Deitti.netissä voit etsiä sopivia käyttäjiä erilaisten hakukriteerien avulla. Voit esimerkiksi etsiä käyttäjiä iän, paikkakunnan, harrastusten tai muiden ominaisuuksien perusteella. Hakutuloksista voit valita kiinnostavimmat käyttäjät ja lähettää heille viestejä tai aloittaa keskustelun.

  Kuinka voin ottaa yhteyttä toiseen käyttäjään Deitti.netissä?

  Voit ottaa yhteyttä toiseen käyttäjään Deitti.netissä lähettämällä hänelle viestin tai aloittamalla keskustelun. Voit myös lähettää kuvia ja jakaa tietoja itsestäsi. Muista kuitenkin, että turvallisuutesi vuoksi on tärkeää varmistaa, että olet keskustelussa tosiasiassa sen henkilön kanssa, jonka kanssa haluat olla tekemisissä.

  Tarjoaako Deitti.net mahdollisuutta tavata ihmisiä tapahtumissa tai ryhmissä?

  Deitti.net ei järjestä tapahtumia tai ryhmiä, mutta voit löytää palvelusta samanhenkisiä ihmisiä ja tutustua heihin esimerkiksi viestien tai keskustelujen avulla. Muista kuitenkin, että tapaamisen sopiminen tapahtuu aina omalla vastuullasi, ja on tärkeää varmistaa turvallisuutesi ennen tapaamista.