Badoo kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Badoo on maailman käytetyin seuranhakuverkosto. Aika ottaa selvää, mistä olet jäänyt paitsi.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 18-vuotiaat Yli 460 000 000
Ketä tahansa etsitkin, Badoo-sovelluksella löydät juuri sinulle sopivaa seuraa yli 460 milj. käyttäjämme joukosta. Olitpa liikkeellä, viihteellä tai kotona rentoutumassa, voit aina tutustua uusiin ihmisiin ja keskustella heidän kanssaan.
Sisällysluettelo

  Badoo yleiskatsaus

  Badoo on laaja ja kansainvälinen deittisovellus ja sosiaalinen verkosto, joka auttaa sinua löytämään uusia ystäviä, keskustelukumppaneita ja potentiaalisia treffiseuralaisia. Sen avulla voit löytää ihmiset, jotka jakavat samanlaisia kiinnostuksen kohteita sekä asuvat samalla alueella.

  Badoo luo tilaisuuksia tutustua uusiin ihmisiin ja solmia kontakteja erilaisissa tilanteissa. Voit käyttää sovellusta kuten perinteistä deittisovellusta tai keskusteluun muiden käyttäjien kanssa, jopa ilman romanttisia aikeita. Tavoitteena on löytää neutraali alusta ihmisten välisille kohtaamisille.

  Ominaisuudet Badoo-sovelluksessa:

  • Keskustele lähellä olevien ihmisten kanssa
  • Selaa erilaisia profiileja ja katso käyttäjien valokuvia
  • Tutustu erilaisiin keskusteluaiheisiin ja ryhmiin
  • Luo oma profiilisi ja lisää henkilökohtaisia tietoja, joiden avulla muut voivat löytää sinut helpommin.

  Badoo pyrkii tarjoamaan käyttäjille mukaansatempaavan ja rentouttavan sosiaalisen alustan, jossa on erilaisia tapoja kohdata uusia ihmisiä. Palvelun avulla voit parantaa sosiaalista verkostoasi ja saada uusia ystäviä kaikkialta maailmasta alueesi uusiin ihmisiin mukaan lukien.

  Badoo hinta & ominaisuudet

  Ilmaiset ominaisuudet

  Badoossa voit käyttää useita ominaisuuksia ilmaiseksi, kuten:

  • Profiilin luominen ja kuvien lisääminen
  • Perusprofiilien selaaminen sekä muiden käyttäjien kuvien ja tietojen katselu
  • Käyttäjien kanssa keskusteluun aloittaminen
  • “Encounters”-toiminto, jossa voit pyyhkäistä muiden käyttäjien profiileja ja ilmaista kiinnostuksesi

  Premium ominaisuudet

  Badoon premium-jäsenyys, eli Badoo Premium, tarjoaa lisäominaisuuksia, jotka parantavat kokemustasi. Näitä ovat esimerkiksi:

  • Nähdä, ketkä ovat tykänneet sinusta Encounters-ominaisuudessa
  • Anonyymi tila, joka mahdollistaa muiden profiilien selaamisen näkymättömänä
  • Käyttäjäprofiilin nosto alueellasi, jotta näkyisit useammille ihmisille
  • Pääsy määrittelemättömään määrään pyyhkäisyjä Encounters-toiminnassa

  Badoo krediitit

  Badoon ‘krediitit’ ovat virtuaalivaluutta, jolla voit ostaa lisäominaisuuksia. Krediiteillä voi esimerkiksi:

  • Nostaa profiilisi näkyvyyttä
  • Lähettää “Super Tykkäyksiä” kiinnostaville käyttäjille
  • Lisätä mahdollisuuksiasi tulla löydetyksi Encounters-toiminnon kautta

  Krediittejä voi ostaa erikseen tai ansaita suorittamalla sovelluksessa tehtäviä.

  Badoo videochat

  Badoo tarjoaa myös videochat-toiminnon, joka mahdollistaa sinun ja muiden käyttäjien välisen reaaliaikaisen videopuhelun. Tämä on loistava tapa tutustua henkilöön paremmin ennen kokousta kasvotusten. Videokeskustelu on saatavilla sekä ilmaisille että premium-jäsenille.

  Badoo kokemuksia

  Badoo on maailman käytetyin seuranhakuverkosto ja suurin deittisovellus, johon liittyy yli 400 000 uutta käyttäjää päivittäin. Sovelluksen tavoitteena on yhdistää ihmisiä erilaisten suhteiden muodostamiseen, niin ystävyyteen kuin deittailuun ja seurusteluun. Tässä osiossa käsitellään Badoo-kokemuksia ja mitä voit odottaa käyttäessäsi sovellusta.

  Badoo tarjoaa monipuolisia toimintoja, kuten mahdollisuuden päättää, kenet haluat tavata ja miten. Voit selata lähialueen käyttäjiä tai käyttää “Etsi lähellä” -toimintoa löytääksesi kiinnostavia henkilöitä. Myös profiiliasetuksissa voit muokata kriteereitä, jotta löydät juuri sinulle sopivia ihmisiä.

  Luodessasi profiilin Badoossa, muista lisätä selkeä kuva itsestäsi sekä täyttää perustiedot, kuten ikä, sukupuoli ja sijainti. Tämä auttaa sinua herättämään muiden käyttäjien kiinnostuksen ja saamaan enemmän yhteydenottoja. Voit myös lisätä lisäkuvia ja kertoa itsestäsi vapaamuotoisesti. Näin annat mahdollisille yhteydenotoille paremman kuvan siitä, kuka olet ja mitä etsit.

  Yksi Badoo-sovelluksen keskeisistä ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys. Voit helposti keskustella muiden käyttäjien kanssa ja käyttää erilaisia ​​toimintoja, kuten äänestää toisen käyttäjän profiilia tai lähettää virtuaalisia lahjoja. Vaikka sovelluksen käyttö on ilmaista, tarjolla on myös maksullisia lisäominaisuuksia, kuten Super Powers ja Badoo Premium. Näiden avulla voit muun muassa nähdä, kuka on äänestänyt profiiliasi ja suosikiksi merkinnyt sinut, sekä saada parempaa näkyvyyttä muiden käyttäjien keskuudessa.

  Muista, että jokainen käyttäjä on erilainen ja Badoo-kokemukset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Ole avoimin mielin ja valmis tutustumaan erilaisiin ihmisiin. Käyttäjien joukosta löydät niin nuoria kuin vanhempia, sinkkuja ja varattuja sekä erilaisista kulttuureista ja taustoista tulevia ihmisiä. Joka tapauksessa, Badoo tarjoaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin ja löytää juuri sinulle sopivaa seuraa.

  Badoo asiakaspalvelu

  Badoo-asiakaspalvelu on saatavilla auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa, joita sinulla saattaa olla sovelluksen käytön aikana. Heidän tehtävänään on varmistaa, että voit käyttää Badoo-sovellusta mukavasti ja onnistuneesti löytämään uusia ihmisiä, juttelemaan ja tapaamaan muita käyttäjiä.

  Voit antaa palautetta Badoo-asiakaspalveluun monilla eri tavoilla. Ensinnäkin, heidän apukeskuksensa tarjoaa useita ohjeartikkeleja ja -aiheita, jotka saattavat auttaa sinua ratkaisemaan yleisimpiä ongelmia. Harkitse tämän tiedon käyttöä ennen asiakaspalvelun yhteydenottoa, sillä tämä voi säästää aikaa.

  Jos et kuitenkaan löydä ratkaisua ongelmaasi apukeskuksen kautta, voit ottaa yhteyttä Badoo-asiakaspalveluun sähköpostitse tai sovelluksen sisäisen viestintäjärjestelmän kautta. Voit myös käyttää tätä menetelmää antaaksesi palautetta tai ehdotuksia sovelluksen parantamiseksi.

  On tärkeää, että annat mahdollisimman tarkat tiedot ongelmastasi, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua tehokkaammin. Tähän voi sisältyä käyttäjätunnuksesi, laitteen tyyppi, jolla käytät Badoo-sovellusta, sekä selkeä ja yksityiskohtainen kuvaus ongelmasta.

  Muista, että asiakaspalvelun tavoitteena on auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen Badoo-sovelluksesta, joten he ovat täällä auttaakseen sinua ratkaisemaan ongelmat ja kehittämään sovellusta entistä paremmaksi. Ole rehellinen ja avoin palautteesi ja kysymystesi kanssa, jotta he voivat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten luon profiilin Badoossa?

  Luodaksesi profiilin Badoossa, sinun tulee ensin rekisteröityä palveluun. Voit tehdä tämän joko sähköpostiosoitteella, puhelinnumerolla tai linkittämällä sosiaalisen median tilisi, kuten Facebook tai Google. Tämän jälkeen sinua pyydetään täyttämään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, ikä, sukupuoli ja sijainti. Voit myös lisätä kuvan itsestäsi, mutta tämä ei ole pakollista.

  Miten voin löytää ihmisiä läheltäni?

  Badoo-sovelluksessa voit käyttää “Ihmiset lähellä” -toimintoa löytääksesi muita käyttäjiä, jotka ovat lähellä sijaintiasi. Tämän avulla voit tutustua ja ottaa yhteyttä ihmisiin lähialueellasi. Voit myös tarkentaa hakua suodattimilla, kuten sukupuoli, ikä ja etäisyys.

  Kuinka poistan Badoo-tilini?

  Jos haluat poistaa Badoo-tilisi, sinun tulee ensin kirjautua sisään ja siirtyä asetuksiin. Valitse “Poista tili” -vaihtoehto ja seuraa annettuja ohjeita tilisi poistamiseksi. Huomioithan, että tilin poistamisen jälkeen menetät kaikki profiilisi tiedot sekä yhteyden muihin käyttäjiin.

  Miten voin chattaa muiden käyttäjien kanssa?

  Kun löydät jonkun mielenkiintoisen käyttäjän Badoo-sovelluksessa, voit aloittaa keskustelun heidän kanssaan käyttämällä chat-toimintoa. Voit lähettää heille viestin, jossa kerrot itsestäsi tai kysyt heiltä jotain. Muista olla rehellinen ja kohtelias viesteissäsi.

  Onko Badoo-sovelluksessa maksuja tai tilauksia?

  Badoo on perusominaisuuksiltaan ilmainen, mutta tarjoaa myös lisäominaisuuksia, jotka voit ostaa maksullisen Badoo Premium -tilauksen avulla. Tilauksen hinta riippuu valitusta kestosta, ja se tarjoaa käyttäjälle etuja, kuten näkymättömyyden, ylimääräiset Super-tykkäykset ja mahdollisuuden palauttaa hylättyjä profiileja.

  Kuinka voin muokata tietojani Badoo-profiilissa?

  Profiilisi tietojen muokkaaminen Badoossa on helppoa. Kirjaudu sisään ja siirry profiilisivullesi. Täältä voit muokata tietojasi, kuten nimi, ikä, sijainti, ammatti ja kiinnostuksen kohteet. Muista päivittää tiedot säännöllisesti, jotta profiilisi pysyy ajan tasalla.