E-kontakti.fi kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

E-kontakti.fi palvelussa +25-vuotiaat voivat etsiä seuraa tositarkoituksella.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
Verkkoselain Yli 25-vuotiaat Yli 350 000
Liity tuhansien tyytyväisten sinkkujen joukkoon E-kontakti.fi:ssä! Yli 350 000 profiilin joukosta sinunkin on mahdollista löytää unelmasi kumppani. Käytä Match-viestikonetta, lähetä flirttiviestejä ja anna 'Sinulle sopiva' -ilmoitusten ohjata sinut kohti oikeaa suuntaa. Rekisteröidy nyt, ja anna rakkaustarinasi alkaa!
Sisällysluettelo

  E-kontakti.fi: Yleiskatsaus

  E-kontakti.fi on täysin suomalainen nettideittipalvelu sinkuille, jotka etsivät elämäänsä rakkautta tai vaikka vain uusia ystäviä ja tuttavia. Sivusto on ollut toiminnassa vuodesta 2009 ja se on heti alusta lähtien ollut yksi Suomen suosituimmista deittipalveluista.

  E-kontakti.fi on luotettava ja turvallinen treffipalsta, jossa on luotu yli 350 000 treffiprofiilia. Kaikkien treffiprofiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelussa, joka palvelee asiakkaita seitsemänä päivänä viikossa klo 10-13 ja klo 18-23.

  Sivustolla on käyttäjilleen tarjolla monipuolisia ominaisuuksia, kuten hakutoiminto, joka mahdollistaa kumppanin etsimisen tiettyjen kriteerien perusteella. Käyttäjät voivat myös lähettää viestejä toisilleen ja jakaa kuvia. Lisäksi sivustolla on mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin ja tehdä erilaisia testejä, jotka auttavat löytämään sopivan kumppanin.

  E-kontakti.fi on maksullinen palvelu, mutta se tarjoaa käyttäjilleen suomenkielistä asiakaspalvelua ja ylläpitää turvallista nettideittisivustoa. Palvelun hinnat ovat kohtuulliset ja käyttäjät voivat valita erilaisia jäsenyyksiä, jotka sopivat heidän tarpeisiinsa.

  E-kontakti.fi rekisteröinti ja profiilin luominen

  E-kontakti.fi on suosittu kotimainen deittipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää uusia tuttavuuksia ja kumppaneita. Rekisteröityminen ja profiilin luominen palveluun on helppoa ja nopeaa.

  Rekisteröityminen

  E-kontakti.fi rekisteröityminen on maksutonta ja se onnistuu muutamassa minuutissa. Käyttäjän tulee täyttää lyhyt lomake, johon tarvitaan perustiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä saa sähköpostiin vahvistusviestin, joka sisältää linkin aktivoidakseen tilinsä.

  Profiilin luominen

  Profiilin luominen on tärkeä osa deittipalvelun käyttöä, sillä se auttaa käyttäjää löytämään mahdollisia kumppaneita. E-kontakti.fi profiilin luominen on helppoa ja käyttäjäystävällistä.

  Profiiliin tulee lisätä perustiedot kuten nimi, ikä, sukupuoli ja asuinpaikka. Lisäksi käyttäjä voi kertoa itsestään enemmän esimerkiksi harrastusten, kiinnostusten ja luonteenpiirteiden kautta. Profiiliin tulee myös lisätä kuva, sillä se auttaa käyttäjää erottumaan muista ja herättää muiden käyttäjien kiinnostuksen.

  E-kontakti.fi tarkistaa kaikki palveluun luodut profiilit, jotta ne ovat aitoja ja turvallisia. Tämä auttaa käyttäjiä löytämään sopivia kumppaneita ja välttämään huijauksia.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että E-kontakti.fi rekisteröinti ja profiilin luominen on helppoa ja nopeaa. Käyttäjä saa luotua profiilin muutamassa minuutissa ja voi aloittaa deittailun heti.

  E-kontakti.fi ominaisuudet

  Viestittely

  E-Kontakti.fi tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset viestintävälineet, joilla voi tutustua muihin käyttäjiin ja löytää sopivan kumppanin. Palvelussa on mahdollista lähettää viestejä, flirttejä ja hymiöitä. Viestien lähettäminen on maksullista, mutta kaikki käyttäjät voivat lähettää rajoittamattoman määrän flirttejä ja hymiöitä ilmaiseksi.

  Profiilien hakeminen

  E-Kontakti.fi -palvelusta löytyy tuhansia sinkkuja ympäri Suomea. Palvelu tarjoaa monipuoliset hakutoiminnot, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä juuri heille sopivaa seuraa. Hakutoiminnoilla voi rajata hakua esimerkiksi iän, sukupuolen, asuinpaikan tai harrastusten perusteella. Profiilien selaaminen on maksutonta, mutta käyttäjän on luotava profiili ja kirjauduttava sisään nähdäkseen muiden käyttäjien profiileja.

  Turvallisuus ja yksityisyys

  E-Kontakti.fi -palvelu on suomalainen ja turvallinen deittisivusto. Palvelu tarkistaa kaikkien käyttäjien profiilit manuaalisesti, jotta varmistetaan, että profiilit ovat aitoja ja rehellisiä. Palvelu myös tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden piilottaa omat kuvansa ja tietonsa muilta käyttäjiltä, jos he haluavat pitää yksityisyytensä paremmin. Palvelun asiakaspalvelu auttaa käyttäjiä kaikissa turvallisuuteen ja yksityisyyteen liittyvissä kysymyksissä.

  E-kontakti.fi hinta: Maksulliset ja ilmaiset ominaisuudet

  E-kontakti.fi on suomalainen deittipalvelu, joka tarjoaa sekä maksullisia että ilmaisia ominaisuuksia käyttäjilleen. Palveluun rekisteröityminen ja profiilin luominen on maksutonta, mutta joitakin ominaisuuksia voi käyttää vain maksamalla.

  Ilmaiset ominaisuudet

  Ilmaisia ominaisuuksia ovat muun muassa profiilin luominen, kuvien lisääminen, muiden profiilien selaaminen, flirttiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen sekä kumppaniehdokkaiden etsiminen. Ilmaisella jäsenyydellä voi myös vastata maksavien jäsenten lähettämiin viesteihin.

  Maksulliset ominaisuudet

  Maksullisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi viestien lähettäminen maksaville jäsenille, kumppaniehdokkaiden tarkemman haun käyttö, profiilin näkyvyyden parantaminen ja käyttöoikeuden saaminen palvelun tapahtumiin ja matkoihin.

  E-kontakti.fi hinnasto

  • 2 viikkoa 24,90 €
  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €

  Pluspaketti alk 7 € kk:

  • Lisätilaus tavalliseen jäsenyyteen, ei pakollinen.
  • Mahdollisuus surffailla sivuilla näkymättömänä.
  • Lukukuittaukset lähettämillesi viesteille.
  • Jopa viisi kuva-albumia (sijasta yksi).
  • Suodata viestit ja vierailijat iän perusteella.
  • 15 Päivitystä kuukausittain.
  • Kätevä Match-viestikone.

  Palvelun maksullisuus perustuu sen turvallisuuteen ja ylläpitoon, joka takaa aitojen ihmisten kohtaamisen ja profiilien tarkistuksen käsin. Maksullisuus myös vähentää huijausten ja huijausyritysten määrää palvelussa.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että E-kontakti.fi tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia käyttäjilleen, joista osa on maksuttomia ja osa maksullisia. Käyttäjän kannattaa harkita, mitkä ominaisuudet ovat hänelle tärkeitä ja valita sen mukaisesti sopiva jäsenyys.

  E-kontakti.fi kokemuksia

  E-kontakti.fi on suosittu ja luotettava deittisivusto, joka on auttanut monia ihmisiä löytämään kumppanin. Palvelusta löytyy paljon positiivisia kokemuksia, joista osa on jaettu E-kontakti.fi omalla blogilla.

  Monet käyttäjät ovat kertoneet löytäneensä elämänsä rakkauden E-kontakti.fi kautta. Eräs käyttäjä kertoo löytäneensä kumppaninsa vain muutaman päivän palvelun käytön jälkeen. Hän kehuu palvelun helppokäyttöisyyttä ja sitä, että profiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelussa.

  Toinen käyttäjä kertoo löytäneensä kumppaninsa E-kontakti.fi kautta vasta useamman kuukauden käytön jälkeen. Hän kehuu palvelun laajaa käyttäjäkuntaa ja sitä, että profiileista löytyy paljon tietoa käyttäjistä.

  Vaikka palvelusta löytyykin paljon positiivisia kokemuksia, on hyvä muistaa, että jokainen käyttäjäkokemus on yksilöllinen. E-kontakti.fi käyttäjien kokemukset voivat vaihdella paljonkin riippuen esimerkiksi siitä, millainen käyttäjä itse on ja millaista seuraa hakee.

  E-kontakti.fi asiakaspalvelu

  E-kontakti.fi tarjoaa asiakkailleen laadukasta asiakaspalvelua, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjiä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä ja sen tavoitteena on vastata kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti ja ammattitaitoisesti.

  Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä kätevästi palvelun omien verkkosivujen kautta. Asiakaspalveluun voi lähettää viestejä myös Facebookin kautta.

  E-kontakti.fi asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan käyttäjiä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä. Palveluun liittyvät kysymykset voivat koskea esimerkiksi profiilin luomista, maksutapahtumia, tietoturvallisuutta tai muita yleisiä kysymyksiä. Asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin ammattitaitoisesti ja nopeasti.

  Kokonaisuudessaan E-kontakti.fi asiakaspalvelu on erittäin laadukas ja luotettava. Palvelu on aina valmis auttamaan käyttäjiä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä ja vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

  E-kontakti.fi: Plussat ja miinukset

  E-kontakti.fi on suomalainen ja luotettava deittisivusto, joka on toiminut jo vuodesta 2009. Palvelussa on yli 350 000 treffiprofiilia, ja kaikkien profiilien aitous tarkistetaan asiakaspalvelussa. E-kontakti.fi on maksullinen, mutta rekisteröityminen ja profiilin luominen ovat ilmaisia.

  Plussat

  • E-kontaktissa on laaja käyttäjäkunta, joten mahdollisuudet löytää sopiva kumppani ovat suuremmat kuin monissa muissa deittisivustoissa.
  • Palvelun käyttö on helppoa ja selkeää. Hakutoimintojen avulla voi etsiä kumppaniehdokkaita omien toiveiden mukaan, ja profiilin luominen onnistuu nopeasti.
  • Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä, ja kaikkien profiilien aitous tarkistetaan ennen niiden julkaisemista. Tämä lisää turvallisuutta ja auttaa välttämään huijauksia.

  Miinukset

  • E-kontakti.fi on maksullinen, joten viestien lähettäminen ja vastaanottaminen edellyttää jäsenyyden ostamista. Tämä voi olla este joillekin käyttäjille.
  • Palvelussa ei ole mahdollisuutta käyttää videopuheluita tai muita reaaliaikaisia kommunikointikeinoja. Tämä voi hankaloittaa kumppanin löytämistä, jos haluaa tutustua toiseen henkilöön enemmän ennen tapaamista.
  • Vaikka palvelussa onkin laaja käyttäjäkunta, se ei välttämättä sovi kaikille. Esimerkiksi nuoremmille käyttäjille voi olla muita suositumpia vaihtoehtoja, kuten Tinder tai Badoo.

  Kaiken kaikkiaan E-kontakti.fi on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät vakavaa suhdetta ja haluavat käyttää luotettavaa ja turvallista deittisivustoa. Palvelun käyttö on helppoa ja selkeää, ja asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan.

  Usein kysytyt kysymykset

  Onko E-kontakti.fi sivusto turvallinen käyttää?

  E-kontakti.fi on turvallinen deittisivusto, jossa käyttäjien yksityisyyttä ja tietoturvaa arvostetaan. Sivustolla on käytössä tiukat tietoturvakäytännöt, joiden avulla käyttäjien tietoja suojataan. Lisäksi kaikki treffiprofiilit tarkistetaan asiakaspalvelussa, jotta varmistetaan niiden aitous.

  Miten voin poistaa E-kontakti.fi tilini?

  E-kontakti.fi tilin voi poistaa kirjautumalla sisään ja menemällä “Oma tili” -osioon. Sieltä löytyy kohta “Poista profiili”, joka ohjaa käyttäjän poistamaan tilin.

  Mikä on E-kontakti.fi sivuston käyttäjäprofiilien keski-ikä?

  E-kontakti.fi sivuston käyttäjäprofiilien keski-ikä on noin 35-40 vuotta.

  Kuinka voin muokata E-kontakti.fi profiilini tietoja?

  E-kontakti.fi profiilin tietoja voi muokata kirjautumalla sisään ja menemällä “Oma tili” -osioon. Sieltä löytyy kohta “Muokkaa profiilia”, joka ohjaa käyttäjän muokkaamaan profiilin tietoja.

  Miten voin ladata kuvia E-kontakti.fi profiiliini?

  E-kontakti.fi profiiliin voi ladata kuvia kirjautumalla sisään ja menemällä “Oma tili” -osioon. Sieltä löytyy kohta “Lisää kuva”, joka ohjaa käyttäjän lisäämään kuvia profiiliin.

  Mikä on E-kontakti.fi sivuston käyttäjämäärä?

  E-kontakti.fi on yksi Suomen suurimmista deittisivustoista, ja siellä on yli 350 000 treffiprofiilia.