Tinder kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Tinder sovellus tarjoaa seuraa yli 18-vuotiaille muutamalla pyyhkäisyllä.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 18-vuotiaat Yli 100 000 000
Tinder® on huipputason ilmainen deittiappi ja paras paikka tutustua uusiin ihmisiin. Etsitkö tosirakkautta tai avointa suhdetta? Haluatko treffeille tai saada kavereita ja jutella uusille ihmisille? Tinderin avulla pääset tutustumaan paikallisiin missä liikutkin ja saat parhaan kokemuksen etsiessäsi suhdetta.
Sisällysluettelo

  Tinder-sovellus

  Tinder on yksi maailman suosituimmista deittisovelluksista, ja se on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta. Tinderin avulla voit tutustua uusiin ihmisiin ympäri maailmaa ja löytää potentiaalisia kumppaneita.

  IOS ja Android

  Tinderin iOS- ja Android-versiot ovat helppokäyttöisiä ja intuitiivisia. Sovellus on saatavilla iOS 14.0 lähtien, joten voit käyttää sitä uusimmilla Apple-laitteillasi. Android-versio on yhteensopiva useimpien Android-laitteiden kanssa.

  Tinderin sovellusversio sisältää kaikki perusominaisuudet, kuten profiilin luomisen, tykkäämisen ja ohittamisen. Voit myös ladata kevytversion, joka vie vähemmän tilaa laitteeltasi ja on helpompi käyttää heikommalla nettiyhteydellä.

  Tinder Plus -tilauksen avulla voit käyttää lisäominaisuuksia, kuten rajattomia tykkäyksiä, kumoa-toimintoa ja sijainnin muuttamista. Tinder Gold -tilauksen avulla voit nähdä, kuka on tykännyt sinusta ennen kuin päätät tykätä takaisin. Tinder Platinum -tilauksen avulla voit saada kaikki Tinder Goldin ominaisuudet sekä lisäksi mahdollisuuden priorisoida profiilisi näkyvyyttä.

  Voit käyttää Tinderiä myös verkkoversiossa osoitteessa Tinder.com. Tämä on hyödyllinen vaihtoehto, jos haluat käyttää Tinderiä tietokoneella tai selaimessa.

  Tinder.com sovelluksen käyttäminen

  Tinder.com on yksi suosituimmista deittisovelluksista, jonka avulla voit löytää uusia ihmisiä läheltäsi tai ympäri maailmaa. Tämä sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Storesta, ja voit myös käyttää sitä verkkoversiossa osoitteessa https://tinder.com.

  Tinder profiili ja osumat

  Kun olet ladannut Tinderin, voit luoda profiilin, johon voit lisätä kuvia ja lyhyen kuvauksen itsestäsi. Tämän jälkeen voit aloittaa selaamaan muiden käyttäjien profiileja ja pyyhkäistä oikealle, jos pidät heistä, tai vasemmalle, jos et ole kiinnostunut. Jos molemmat käyttäjät pyyhkäisevät oikealle toistensa profiilissa, se tarkoittaa osumaa, ja voit aloittaa keskustelun.

  Tinder tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten Super Like, jonka avulla voit ilmaista erityistä kiinnostusta jollekin käyttäjälle, ja Boost, jonka avulla voit nostaa profiilisi näkyvyyttä. Näitä ominaisuuksia voi käyttää maksullisilla tilauksilla.

  Tinder U ja Tinder Platinum

  Tinder U on erikoisversio Tinderistä, joka on suunnattu opiskelijoille. Sen avulla voit löytää muita opiskelijoita samalta kampukselta tai lähialueilta. Tämä ominaisuus on saatavilla vain tietyissä maissa.

  Tinder Platinum on Tinderin laajennettu versio, joka tarjoaa kaikki Tinder Goldin ominaisuudet sekä lisäominaisuuksia, kuten Prioriteettijono ja Passport. Prioriteettijonon avulla voit nostaa profiilisi näkyvyyttä entisestään, ja Passportin avulla voit selailla käyttäjiä ympäri maailmaa. Tämä ominaisuus on myös maksullinen.

  Tinderin käyttö on helppoa ja hauskaa tapaa löytää uusia ihmisiä. Muista kuitenkin käyttää sovellusta turvallisesti ja varmistaa, että olet tyytyväinen keskustelukumppaniisi ennen kuin tapaat hänet henkilökohtaisesti.

  Tinder hinta: Gold & Plus

  Tinder on yksi suosituimmista deittisovelluksista maailmassa, ja sillä on paljon käyttäjiä myös Suomessa. Tinder Plus ja Tinder Gold ovat kaksi maksullista tilausta, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia perusversion rinnalle. Tässä osiossa käymme läpi Tinderin hintoja ja mitä saatavilla olevat tilaukset tarjoavat.

  Tinder Gold ja Tinder Plus

  Tinder Plus on tilaus, joka tarjoaa käyttäjille lisämahdollisuuksia, kuten rajattoman määrän tykkäyksiä, mahdollisuuden muuttaa sijaintia, peruuttaa viimeinen tykkäys, ja paljon muuta. Tämä tilaus maksaa 9,99 euroa kuukaudessa, mutta hinta voi vaihdella käyttäjän iän ja sijainnin mukaan.

  Tinder Gold on Tinderin uudempi tilaus, joka tarjoaa kaikki Tinder Plussan ominaisuudet sekä lisäominaisuuksia, kuten näkyvyyden kaikille, jotka ovat tykänneet sinusta. Tämä tilaus maksaa 14,99 euroa kuukaudessa, mutta hinta voi vaihdella käyttäjän iän ja sijainnin mukaan.

  Tinder maksutavat & peruutus

  Tinderin tilaukset voidaan maksaa luottokortilla, Google Play -lahjakortilla tai PayPalilla. Tilaus uusiutuu automaattisesti joka kuukausi, ellei sitä peruuteta manuaalisesti.

  Tinderin tilauksen peruuttaminen on helppoa. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sovelluksen asetuksista. Jos olet ostanut tilauksen Google Playsta tai App Storesta, sinun on peruutettava tilaus kyseisessä kaupassa. Jos tilaus peruutetaan ennen kuin se uusiutuu, voit käyttää tilausta loppuun asti, mutta et saa hyvitystä.

  Tinderin hinnoittelu on kilpailukykyistä verrattuna muihin deittisovelluksiin, ja tilauksen peruuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Jos haluat käyttää kaikkia Tinderin ominaisuuksia, harkitse Plus- tai Gold-tilauksen hankkimista.

  Tinder kokemuksia

  Tinder on yksi suosituimmista deittisovelluksista maailmassa, ja se on saavuttanut suosiota myös Suomessa. Monet ovat löytäneet kumppanin tai ainakin mielenkiintoisia ihmisiä sovelluksen avulla. Tässä osiossa käsittelemme Tinder kokemuksia ja kerromme, mitä voit odottaa käyttäessäsi tätä sovellusta.

  Tinderin käyttö on helppoa ja intuitiivista. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen, joten et tarvitse paljon teknistä osaamista käyttääksesi sitä. Sinun tarvitsee vain luoda profiili, lisätä muutamia valokuvia ja aloittaa etsimään potentiaalisia kumppaneita. Voit myös muokata profiiliasi milloin tahansa, joten voit lisätä uusia valokuvia tai muuttaa tietoja profiilissasi.

  Tinderissä on paljon käyttäjiä, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää sopiva kumppani. Voit etsiä ihmisiä tietyn iän, sijainnin ja muiden kriteerien perusteella. Sovellus käyttää myös älykästä algoritmia, joka näyttää sinulle ihmisiä, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita sinusta.

  Tinderissä voit myös kommunikoida muiden käyttäjien kanssa helposti. Voit lähettää viestejä ja aloittaa keskustelun potentiaalisen kumppanin kanssa. Sovellus sisältää myös muita ominaisuuksia, kuten Super Like, joka osoittaa toiselle käyttäjälle, että olet erityisen kiinnostunut hänestä.

  Yhteenvetona, Tinder on helppokäyttöinen ja tehokas deittisovellus, joka on auttanut monia ihmisiä löytämään kumppanin tai ainakin mielenkiintoisia ihmisiä. Jos etsit kumppania tai haluat vain tutustua uusiin ihmisiin, Tinder voi olla hyvä vaihtoehto.

  Tinder asiakaspalvelu

  Tinderin asiakaspalvelu on käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia sovelluksen käytössä. Voit ottaa yhteyttä Tinderin asiakastukeen useilla eri tavoilla.

  Jos sinulla on ongelmia sovelluksen käytössä, voit ensin tarkistaa Tinderin tukisivut. Sieltä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin ja ohjeita erilaisten ongelmien ratkaisemiseen. Voit myös ottaa yhteyttä Tinderin asiakastukeen suoraan sovelluksen kautta. Tämä tapahtuu avaamalla sovelluksen asetukset ja valitsemalla “Apua ja tuki”. Sieltä voit lähettää viestin Tinderin asiakastuelle.

  Jos tarvitset nopeaa apua, voit ottaa yhteyttä Tinderin asiakaspalveluun puhelimitse. Tinderin asiakaspalvelun puhelinnumero löytyy heidän verkkosivuiltaan. Huomaa, että puhelinpalvelu on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä kielillä.

  Tinderin asiakaspalvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta. He pyrkivät auttamaan sinua mahdollisimman nopeasti ja ratkaisemaan ongelmasi. Voit olla varma, että Tinderin asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia sovelluksen käytössä.

  Lataa Tinder sovelluskaupasta

  Tinder on yksi maailman suosituimmista deittisovelluksista, joka on saatavana iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen avulla voit löytää uusia ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​mielenkiinnon kohteita kuin sinulla. Tinderin käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

  App Store

  Jos käytössäsi on iPhone, voit ladata Tinderin App Storesta. Sovellus on saatavana kaikille iOS-laitteille, mukaan lukien iPhone, iPad ja iPod Touch. Sovelluksen lataaminen on helppoa ja nopeaa. Voit etsiä sovelluksen nimellä App Storesta tai käyttää alla olevaa linkkiä:

  Kun olet ladannut sovelluksen, voit luoda profiilin ja aloittaa etsimään potentiaalisia otteluita.

  Google Play Kauppa

  Jos käytössäsi on Android-laitteet, voit ladata Tinderin Google Play Kaupasta. Sovellus on saatavana kaikille Android-laitteille, mukaan lukien Samsung, Huawei ja Xiaomi. Sovelluksen lataaminen on helppoa ja nopeaa. Voit etsiä sovelluksen nimellä Google Play Kaupasta tai käyttää alla olevaa linkkiä:

  Kun olet ladannut sovelluksen, voit luoda profiilin ja aloittaa etsimään potentiaalisia otteluita.

  Tinderin lataaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit aloittaa käyttämisen vain muutamassa minuutissa. Muista, että sinun on luotava profiili ennen kuin voit aloittaa etsimisen. On myös tärkeää, että noudatat Tinderin käyttöehtoja ja käyttäjäsääntöjä, jotta voit käyttää sovellusta turvallisesti ja nauttia siitä täysin.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Tinderin käyttötarkoitus?

  Tinder on deittisovellus, jonka tarkoitus on auttaa sinua löytämään uusia ihmisiä, joiden kanssa voit aloittaa keskustelun ja mahdollisesti löytää seurustelukumppanin. Sovellus käyttää sijaintitietoja löytääkseen potentiaalisia kumppaneita, jotka ovat lähelläsi. Voit selailla muiden käyttäjien profiileja ja pyyhkäistä oikealle, jos pidät heistä, tai vasemmalle, jos et ole kiinnostunut.

  Miten aloittaa keskustelu Tinderissä?

  Kun olet löytänyt jonkun, josta olet kiinnostunut, voit aloittaa keskustelun pyyhkäisemällä heidän profiiliaan oikealle ja odottamalla, että he tekevät saman sinun profiilisi kanssa. Kun olet saanut osuman, voit aloittaa keskustelun lähettämällä viestin. Ole kohtelias ja ystävällinen, ja aloita keskustelu jostakin yhteisestä mielenkiinnon kohteesta.

  Mikä on Tinder Plus?

  Tinder Plus on maksullinen tilausvaihtoehto, joka tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten rajattoman määrän osumia, mahdollisuuden peruuttaa viimeisin pyyhkäisy ja muuttaa sijaintia. Lisäksi voit käyttää “Passport” -ominaisuutta, joka antaa sinulle mahdollisuuden selailla käyttäjiä eri puolilla maailmaa. Tinder Plus -tilauksen hinta riippuu käyttäjän iästä ja sijainnista.

  Miten poistaa Tinder-tili?

  Jos haluat poistaa Tinder-tilisi, avaa sovellus ja napauta profiiliasi. Valitse sitten “Asetukset” ja vieritä alaspäin kohtaan “Poista tili”. Seuraa ohjeita poistaaksesi tilisi pysyvästi. Huomaa, että tilin poistaminen poistaa myös kaikki ottamasi yhteydet ja viestit.

  Miten vaihtaa Tinderin etäisyysasetuksia?

  Voit muuttaa Tinderin etäisyysasetuksia avoimella sovelluksella napauttamalla profiiliasi ja valitsemalla “Asetukset”. Valitse sitten “Etäisyys” ja siirrä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle asettaaksesi haluamasi etäisyyden. Huomaa, että tämä vaikuttaa siihen, ketkä käyttäjät näkyvät sinulle sovelluksessa.

  Kuinka käyttää Tinderiä ilmaiseksi?

  Voit käyttää Tinderiä ilmaiseksi, mutta sinulla on rajoitettu määrä osumia päivässä. Voit myös käyttää vain perusominaisuuksia, kuten pyyhkäisemistä vasemmalle ja oikealle sekä keskustelun aloittamista osumien kanssa. Jos haluat käyttää lisäominaisuuksia, kuten rajattomia osumia tai peruuttaa viimeisin pyyhkäisy, sinun on ostettava Tinder Plus -tilaus.