Valo deitti sovellus (entinen Kotisataman Deitti) kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Kotisatamandeitti.fi-verkkopalvelu ja mobiilisovellus valo ovat yhdistäneet tuhansia samat arvot jakavia Suomalaisia jo yli 20-vuoden ajan.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 18-vuotiaat Yli 100 000
Kristillinen deittipalvelu Valo on sovellus kaikenikäisille ihmisille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta.
Sisällysluettelo

  Valo deitti sovellus yleiskatsaus

  Valo deitti sovellus on kristillinen deittipalvelu, joka on suunniteltu auttamaan sinua löytämään elämänkumppanin saman arvomaailman omaavien ihmisten joukosta. Sovellus on kehitetty kotisatamandeitti.fi-sivuston toimesta ja se on suomalainen deittisovellus, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille.

  Valo-mobiilisovellus perustuu molemminpuoliseen tykkäämiseen. Kun kaksi käyttäjää tykkäävät toisistaan, syntyy osuma, joka ilmestyy sovellukseen osumat-välilehdelle. Osumien kanssa voi sitten aloittaa keskustelun Valon Chatissä. On tärkeää lähettää viesti mahdollisimman nopeasti osuman saatuasi.

  Valo-sovelluksen käyttöehdot ovat selkeät ja yksinkertaiset. Sovelluksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä ja käyttöehdoista sopimista. Kotisataman Valo Oy voi lisätä palveluun ominaisuuksia ja poistaa niitä käytöstä harkintansa mukaan. Sovelluksen käyttö on maksullista, ja käyttäjät voivat valita erilaisia maksuvaihtoehtoja.

  Valo deitti sovellus on suunniteltu kaikenikäisille ihmisille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Sovellus on erityisen hyödyllinen kristillisille ihmisille, jotka haluavat löytää saman arvomaailman omaavia kumppaneita. Valo deitti sovellus tarjoaa käyttäjilleen turvallisen ja luotettavan tavan löytää elämänkumppani.

  Valo deitti sovelluksen käyttö

  Lataus ja rekisteröinti

  Valo Deitti Sovellus on ladattavissa Google Play- ja Apple App Store-sovelluskaupoista. Voit ladata sovelluksen Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen lataaminen ja rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Rekisteröitymällä voit luoda oman profiilin ja aloittaa etsimään seuraa.

  Profiilin luominen

  Profiilin luominen Valo Deitti Sovelluksessa on yksinkertaista. Voit lisätä profiiliisi kuvia ja tietoja itsestäsi, kuten nimen, iän, harrastukset ja mielenkiinnon kohteet. Tämä auttaa sovellusta löytämään sinulle sopivia matcheja.

  Matchien etsiminen ja viestittely

  Valo Deitti Sovellus perustuu molemminpuoliseen tykkäämiseen. Sovellus luo matcheja käyttäjien tykkäysten perusteella. Kun löydät matchin, voit aloittaa chattailemaan ja tutustumaan toisiinne. Voit myös lähettää virtuaalisia lahjoja ja skippata matcheja, jotka eivät kiinnosta sinua.

  Sovelluksen toiminnot

  Valo Deitti Sovelluksessa on monia toimintoja, jotka tekevät seuran löytämisestä helppoa. Voit esimerkiksi etsiä matcheja läheltäsi tai käyttää hakutoimintoa tarkemman haun tekemiseen. Voit myös lähettää viestejä ja kuvia toisille käyttäjille sekä saada ilmoituksia uusista matcheista ja viesteistä.

  Valo Deitti Sovellus on selkeä, helppo ja looginen käyttää. Se tarjoaa käyttäjilleen monia mahdollisuuksia löytää kumppani ja seuraa.

  Valo deitti sovellus sopii kristityille, mutta ei seksuaalivähemmistöille

  Valo deitti sovellus on suomalainen kristillinen deittipalvelu, joka on suunnattu kaikenikäisille kristityille, jotka etsivät elämänkumppania ja parisuhdetta. Sovelluksen arvomaailma perustuu kristillisiin arvoihin ja se on suunniteltu erityisesti kristilliselle yleisölle.

  Kristillinen arvomaailma

  Valo deitti sovellus perustuu kristillisiin arvoihin, kuten rehellisyyteen, kunnioitukseen ja lähimmäisenrakkauteen. Kristillinen arvomaailma näkyy sovelluksessa muun muassa käyttäjäprofiilien sisällössä, jossa käyttäjät voivat kertoa uskonnollisesta taustastaan ja arvoistaan.

  Sovellus on suunniteltu erityisesti kristilliselle yleisölle, joka arvostaa kristillisiä arvoja ja haluaa löytää samanhenkisen elämänkumppanin. Valo deitti sovellus tarjoaa mahdollisuuden löytää kumppani, jonka kanssa jakaa yhteisiä arvoja ja uskomuksia.

  Valo deitti sovellus ei kuitenkaan sovi seksuaalivähemmistöille. Arvostelujen perusteella palvelussa ei ole tilaa seksuaalivähemmistön jäsenille, mikä voi olla pettymys niille, jotka etsivät gayseuraa omasta yhteisöstään.

  Sovelluksen tarkoitus on tarjota kristilliselle yleisölle turvallinen paikka löytää kumppani, jonka kanssa jakaa yhteisiä arvoja ja uskomuksia. Siksi sovellus on suunnattu erityisesti kristilliselle yleisölle, joka haluaa löytää elämänkumppanin samanhenkisestä yhteisöstä.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Valo deitti sovellus sopii erityisesti kristityille, jotka etsivät elämänkumppania ja parisuhdetta samanhenkisestä yhteisöstä. Sovellus perustuu kristillisiin arvoihin ja tarjoaa mahdollisuuden löytää kumppani, jonka kanssa jakaa yhteisiä arvoja ja uskomuksia.

  Valo deitti sovellus kokemuksia

  Valo Deitti Sovellus on uusi kotimainen kristillinen deittipalvelu, joka on suunnattu kaikenikäisille ihmisille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Sovellus perustuu molemminpuoliseen tykkäämiseen, joka luo osumia käyttäjien tykkäysten perusteella. Kun tulee osuma, tämä ilmestyy sovellukseen osumat-välilehdelle, josta voit aloittaa keskustelun.

  Valo deitti sovelluksen käyttö on helppoa ja selkeää. Sovellus toimii tavalla, joka on selkeä, helppo ja toiminnat yksinkertaisia sekä loogisia. Voit aloittaa tutustumisen potentiaalisiin kumppaneihin helposti ja nopeasti. Kun löydät sopivan henkilön, voit aloittaa keskustelun ja tutustua paremmin.

  Valo deitti sovellus on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltä. Monet käyttäjät ovat löytäneet kumppanin sovelluksen avulla ja suosittelevat sitä muillekin. Käyttäjät ovat kiitelleet sovelluksen helppokäyttöisyyttä ja selkeyttä.

  On kuitenkin huomattu, että joissakin tapauksissa seksuaalivähemmistön jäseniä on poistettu palvelusta. Tämä on aiheuttanut pettymystä ja kritiikkiä käyttäjien keskuudessa.

  Kaiken kaikkiaan Valo deitti sovellus on luotettava ja helppokäyttöinen deittipalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden löytää kumppani tosissaan.

  Valo deitti sovellus hinta

  Valo deitti sovellus on saatavilla ilmaiseksi Google Play- ja Apple App Store-sovelluskaupoista. Sovelluksen ilmaiskäyttäjän ominaisuuksia ovat profiilin luominen, muiden käyttäjien profiilien selaaminen, tykkääminen, osumien vastaanottaminen, sekä keskustelun aloittaminen muiden käyttäjien kanssa Valon Chatissä.

  Maksullisen käyttäjän ominaisuuksia ovat muun muassa osumien lähettäminen, näkeminen kuka on tykännyt omasta profiilista, näkeminen kuka on käynyt omalla profiililla, sekä mahdollisuus piilottaa oma profiili muilta käyttäjiltä. Maksullisen käyttäjän on myös mahdollista lähettää viestejä kaikille käyttäjille, myös niille jotka eivät ole tykänneet omasta profiilista.

  Valo deitti sovelluksen käyttömaksu on hinnoiteltu kilpailukykyisesti verrattuna muihin kristillisiin deittipalveluihin. Käyttömaksun hinta riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa käyttäjä tilaa palvelun. Alla olevassa taulukossa on esitetty Valo deitti sovelluksen käyttömaksujen hinnat:

  Käyttöaika Hinta
  1 kuukausi 19,90 €
  3 kuukautta 39,90 €
  6 kuukautta 59,90 €
  12 kuukautta 99,90 €

  Ilmaiskäyttäjän ominaisuudet ovat riittävät perustoimintojen käyttämiseen, mutta maksullisen käyttäjän ominaisuuksilla on mahdollista tehdä deittailusta helpompaa ja tehokkaampaa. Käyttömaksun hinta on kohtuullinen ja tarjoaa hyvän vastineen rahoille.

  Jos olet etsimässä kristillistä deittipalvelua, Valo deitti sovellus on hyvä vaihtoehto. Voit aloittaa ilmaiseksi ja päivittää tilauksen maksulliseksi tarpeen mukaan.

  Valo deitti sovelluksen tietosuoja

  Valo Deitti Sovellus on sitoutunut suojaamaan käyttäjiensä yksityisyyttä ja henkilötietoja. Sovellus kerää käyttäjiltä vain tarvittavat tiedot, joita käytetään ainoastaan sovelluksen toiminnan mahdollistamiseen. Sovellus ei myy tai jaa käyttäjien henkilötietoja kolmansille osapuolille.

  Tietosuojalausekkeessa kerrotaan, miten Valo Deitti Sovellus käyttää ja suojaa käyttäjien tietoja. Rekisterinpitäjä on velvollinen informoimaan käyttäjiä tietosuojalausekkeessa selkeällä tavalla. Tietosuojalauseke täyttää tätä velvoitetta.

  Sovelluksen käyttäjät voivat itse hallita omia tietojaan sovelluksessa ja poistaa ne tarvittaessa. Käyttäjät voivat myös valita, mitä tietoja he haluavat jakaa muiden käyttäjien kanssa. Sovellus käyttää tietoja ainoastaan sovelluksen toiminnan mahdollistamiseen, kuten osumien luomiseen käyttäjien välillä.

  Valo Deitti Sovellus noudattaa tietosuojalainsäädäntöä ja pyrkii jatkuvasti kehittämään tietosuojakäytäntöjään vastaamaan käyttäjien tarpeita ja odotuksia. Sovellus suosittelee käyttäjiä lukemaan tietosuojalausekkeen huolellisesti ennen sovelluksen käyttöä.

  Usein kysytyt kysymykset

  Miten Valo deitti toimii?

  Valo deittisovellus toimii yksinkertaisesti. Sovelluksen käyttäjät voivat tykätä toisistaan ja jos kaksi käyttäjää ovat molemminpuolisesti kiinnostuneita toisistaan, syntyy osuma. Tämän jälkeen käyttäjät voivat aloittaa keskustelun keskenään ja tutustua toisiinsa paremmin.

  Onko Valo deittisovellus ilmainen?

  Valo deittisovellus on ilmainen ladata ja käyttää perusominaisuuksilla. Käyttäjät voivat kuitenkin halutessaan päivittää tilinsä Valo Plus -jäsenyyteen, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja etuja.

  Mikä on Valo app?

  Valo app on kristillinen deittisovellus, joka on suunniteltu kaikenikäisille ihmisille, jotka etsivät elämäänsä kumppania ja parisuhdetta. Sovellus perustuu osumiin, jotka syntyvät kun kaksi käyttäjää ovat molemminpuolisesti kiinnostuneita toisistaan.

  Millaisia kokemuksia ihmisillä on Valo deitti sovelluksesta?

  Valo deitti sovelluksesta on ollut positiivisia kokemuksia. Monet käyttäjät ovat löytäneet kumppanin tai seuraa sovelluksen avulla. Sovellus on saanut kiitosta helppokäyttöisyydestään ja selkeydestään.

  Mitä ominaisuuksia Valo deittisovelluksessa on?

  Valo deittisovelluksessa on perusominaisuuksien lisäksi mahdollisuus päivittää tilinsä Valo Plus -jäsenyyteen, joka tarjoaa lisäominaisuuksia kuten rajattoman määrän tykkäyksiä, mahdollisuuden nähdä, kuka on tykännyt omasta profiilista, ja mahdollisuuden lähettää viestejä kaikille käyttäjille.

  Miten Valo Plus hinta määräytyy?

  Valo Plus -jäsenyyden hinta määräytyy käyttäjän valitsemien kuukausien määrän mukaan. Hinnat vaihtelevat kuukausittain ja ovat nähtävissä sovelluksessa.