Eliittikumppani.fi kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Eliittikumppani.fi palvelussa +28-vuotiaat sinkut etsivät kestävää ja onnellista parisuhdetta tositarkoituksella.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 28-vuotiaat Yli 200 000
Älä jää paitsi sielunkumppanisi löytämisestä! Tee tieteellinen persoonallisuustesti nyt ja anna Eliittikumppanin yhdistää sinut unelmapartneriisi. Luo profiilisi tänään ja aloita matkasi kohti todellista rakkautta. Avaa tili ja aloita seikkailusi nyt!
Sisällysluettelo

  Eliittikumppani.fi yleiskatsaus

  Eliittikumppani.fi on osa Spark Networks Services GmbH, joka on yksi Euroopan johtavista internetin seuranhakupalveluista. Palvelu aloitti toimintansa Suomessa joulukuussa 2012 ja on tarkoitettu sinulle, joka etsit onnellista parisuhdetta tositarkoituksella. Eliittikumppani.fi auttaa sinkkuja löytämään kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen.

  Eliittikumppani.fi jäsenistä yli 90% on yli 28-vuotiaita, ja palvelun korkea onnistumisaste perustuu nk. älykkääseen matchmakingiin. Palvelu huomioi kriteerisi ja persoonallisuustestisi tulokset, jonka jälkeen ehdotamme sinulle kumppaniehdokkaita, jotka sopivat juuri sinulle.

  Eliittikumppani.fi premium-jäsenyydellä voit hyödyntää palvelun kaikkia ominaisuuksia rajoituksetta. Premium-jäsenenä voit lukea ja lähettää viestejä, näet kaikkien kumppaniehdokkaidesi kuvat, sekä pääset tutustumaan profiilissasi vierailleiden jäsenten listaan – vain muutamia ominaisuuksia mainitaksemme.

  Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai sisäänkirjautumisessa, voit löytää vastauksia kysymyksiisi Eliittikumppani.fi verkkotoimituksen tiimin kirjoittamista artikkeleista. Eliittikumppani.fi tiimi on valmis auttamaan sinua löytämään elämäsi rakkauden!

  Eliittikumppani hinta & jäsenyys

  Eliittikumppani on palvelu, joka auttaa sinua löytämään vakavan parisuhteen tositarkoituksella. Palvelu tarjoaa sekä perusjäsenyyden että premium-jäsenyyden, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

  Perusjäsenyys

  Perusjäsenyys on ilmainen ja se sisältää mahdollisuuden luoda profiilin, ladata kuvia ja etsiä kumppaniehdokkaita. Voit myös vastaanottaa viestejä premium-jäseniltä ja lähettää viestejä, kun vastaanottaja on lisännyt sinut suosikkeihinsa.

  Premium-jäsenyys hinta

  • 6 kuukautta: 37,90 € per kuukausi
  • 3 kuukautta: 49,90 € per kuukausi

  Premium-jäsenyys tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia löytää sopiva kumppani. Premium-jäsenenä voit lähettää ja vastaanottaa viestejä kaikilta käyttäjiltä, käyttää älykästä matchmaking-järjestelmää, joka ehdottaa sinulle sopivia kumppaniehdokkaita, ja nähdä kuka on käynyt profiilissasi.

  Premium-jäsenyys on saatavilla kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkän ajan haluat jäsenyyden kestävän. Kaikki hinnat sisältävät ALV ja maksu veloitetaan kerralla, ellei asiakas valitse veloitustavaksi kuukausieriä.

  Eliittikumppani tarjoaa myös erikoistarjouksia jäsenilleen. Pidä silmät auki ja hyödynnä tarjoukset, jos ne sopivat sinulle.

  Eliittikumppani tarjoaa laadukkaan palvelun, jonka avulla voit löytää vakavan parisuhteen. Valitse itsellesi sopiva jäsenyys ja aloita etsimään sopivaa kumppania jo tänään.

  Eliittikumppani profiilin luominen

  Jos olet vakavasti etsimässä parisuhdetta, Eliittikumppani on hyvä valinta. Palvelu auttaa sinua löytämään samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita vakavasta suhteesta. Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua luomaan profiilin Eliittikumppaniin.

  Kuvat

  Kuvat ovat tärkeä osa profiiliasi, sillä ne auttavat sinua herättämään muiden käyttäjien huomion. Valitse siis huolella profiilikuvasi. Voit lisätä profiilikuvaan myös muita kuvia, joiden avulla voit kertoa itsestäsi enemmän.

  Huomioi, että profiilikuvasi ei näy palvelun ulkopuolella. Voit myös esiintyä profiilissasi ainoastaan etunimellä tai nimimerkillä, jos haluat säilyttää yksityisyytesi.

  Persoonallisuustesti

  Eliittikumppaniin rekisteröityessäsi sinua pyydetään tekemään persoonallisuustesti. Testi perustuu Big Five -persoonallisuusteoriaan, joka on yleisesti hyväksytty teoria ihmisen persoonallisuuden piirteistä.

  Testin avulla palvelu pyrkii löytämään sinulle sopivia kumppaniehdokkaita, jotka jakavat samankaltaisia arvoja ja mielenkiinnon kohteita kanssasi. Testin tekeminen vie noin 20-30 minuuttia.

  Kun olet tehnyt testin, voit lisätä profiiliisi lyhyen kuvauksen persoonallisuudestasi. Tämä auttaa sinua erottumaan muista käyttäjistä ja kertomaan enemmän itsestäsi potentiaalisille kumppaniehdokkaille.

  Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua luomaan profiilin Eliittikumppaniin. Muista, että profiilin luominen on tärkeä askel kohti vakavaa parisuhdetta.

  Eliittikumppani yhteensopivuus ja Matching-menetelmä

  Eliittikumppani on palvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin pitkäaikaiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen. Palvelu perustuu Matching-menetelmään, joka määrittelee jäsenten yhteensopivuuden tieteellisesti.

  Matching-menetelmä perustuu persoonallisuustestiin, joka perustuu psykologian OCEAN-malliin (Big Five). Tämä testi arvioi viittä eri persoonallisuuspiirrettä: avoimuus, tunnollisuus, ekstroversio, sovinnollisuus ja neuroottisuus. Tämän lisäksi menetelmä huomioi jäsenten hakukriteerien yhteensopivuuden.

  Kun olet suorittanut persoonallisuustestin, Matching-menetelmä ehdottaa sinulle kumppaniehdokkaita, jotka sopivat juuri sinulle. Huomioimme kriteerisi ja persoonallisuustestisi tulokset ja ehdotamme sinulle kumppaniehdokkaita, jotka ovat yhteensopivia juuri sinun kanssasi.

  Tämä Matching-menetelmä toimii yhtenä vinkkinä yhteensopivuudesta, mutta rohkaisemme käyttäjiämme silti ottamaan yhteyttä keneen tahansa, joka herättää heidän kiinnostuksensa. Matching-tuloksessa otetaan huomioon persoonallisuustestienne tulokset sekä jaetut kiinnostuksen kohteet ja harrastukset.

  Eliittikumppani haluaa auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kumppanin. Tämä Matching-menetelmä on kehitetty auttamaan sinua löytämään juuri sellaisen ihmisen, joka sopii sinulle parhaiten.

  Eliittikumppani kumppanin haku

  Jos etsit vakavaa parisuhdetta tositarkoituksella, Eliittikumppani on juuri sinulle sopiva nettideittailusivusto. Palvelussa on yli 100 000 suomalaista jäsentä, jotka etsivät kumppania tositarkoituksella. Eliittikumppani käyttää älykästä matchmaking-järjestelmää, joka huomioi kriteerisi ja persoonallisuustestisi tulokset. Näin sinulle ehdotetaan kumppaniehdokkaita, jotka sopivat juuri sinulle.

  Eliittikumppanin kumppanin haku on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen palveluun on ilmaista, ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain täyttää profiilisi ja kertoa toiveistasi kumppanin suhteen. Voit myös lisätä valokuvia ja kertoa itsestäsi enemmän vapaamuotoisesti. Näin voit herättää muiden jäsenten huomion ja löytää juuri sinulle sopivan kumppanin.

  Eliittikumppani tarjoaa myös erilaisia jäsenyyksiä, joiden avulla voit hyödyntää palvelun kaikki ominaisuudet. Premium-jäsenyydellä voit esimerkiksi lähettää viestejä ja nähdä muiden jäsenten valokuvat. Eliittikumppani takaa myös korkean onnistumisasteen, sillä yli 90 % jäsenistä on yli 28-vuotiaita ja etsii vakavaa parisuhdetta tositarkoituksella.

  Jos siis olet valmis löytämään elämäsi rakkauden, rekisteröidy Eliittikumppaniin ja aloita kumppanin haku jo tänään.

  Eliittikumppani asiakaspalvelu

  Asiakaspalvelu

  Eliittikumppanin asiakaspalvelu on tavoitettavissa milloin tahansa, mutta he ovat pääosin tavoitettavissa arkisin toimistoaikoina. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun useilla eri tavoilla, kuten sähköpostilla tai puhelimitse. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja he auttavat sinua mielellään.

  Sisäänkirjautuminen jäsenille

  Jos olet jo jäsen, voit kirjautua sisään Eliittikumppaniin käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Sisäänkirjautuminen on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää Eliittikumppanin verkkosivustoa tai mobiilisovellusta kirjautuaksesi sisään.

  Unohtunut salasana

  Jos olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen helposti. Voit käyttää sähköpostia tai puhelinta palauttaaksesi salasanasi. Kun olet palauttanut salasanasi, voit kirjautua sisään Eliittikumppaniin ja jatkaa nettideittailua.

  Toivomme, että tämä tieto auttaa sinua käyttämään Eliittikumppania helposti ja vaivattomasti. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun.

  Eliittikumppani turvallisuus ja tietoturva

  Kun käytät Eliittikumppanin palveluita, voit olla varma siitä, että turvallisuutesi ja yksityisyytesi ovat tärkeimmät asiat. Eliittikumppani on osa Spark Networks Services GmbH, joka on yksi Euroopan suurimmista nettitreffipalveluita tuottavista yrityksistä. Eliittikumppani tarjoaa turvallisen ja tasokkaan deittiympäristön vain vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille.

  SSL-Suojattu

  Eliittikumppani käyttää SSL-salausta, joka on standardi tietoturvaprotokolla, joka suojaa tietojasi kolmansilta osapuolilta. SSL-salauksen ansiosta kaikki tiedot, jotka siirretään sinun ja Eliittikumppanin välillä, ovat täysin salattuja. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan ulkopuolinen ei voi päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi.

  Tietosuoja

  Eliittikumppani noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä, jotta voit olla varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa. Kaikki henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan palvelun tarjoamiseen. Eliittikumppani ei myy tai jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Voit olla varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että Eliittikumppani on turvallinen ja luotettava palvelu, joka tarjoaa vain vakavaa parisuhdetta etsiville sinkuille turvallisen ja tasokkaan deittiympäristön. Eliittikumppani käyttää SSL-salausta ja noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä, jotta voit olla varma siitä, että henkilötietosi ovat turvassa.

  Eliittikumppani maailmalla

  Eliittikumppani on kansainvälinen seuranhakupalvelu, joka on laajentanut toimintaansa useisiin maihin ympäri maailmaa. Eliittikumppani on tunnettu korkeasta laadustaan ja tarkasta kumppaninvalinnastaan. Palvelu on suunnattu erityisesti niille, jotka etsivät vakavaa parisuhdetta tositarkoituksella.

  Eliittikumppaniin rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, ja voit luoda profiilin ilmaiseksi. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden ostaa Premium-jäsenyys, joka avaa käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

  Eliittikumppani on jo auttanut tuhansia ihmisiä löytämään elämänsä rakkauden ympäri maailmaa. Palvelun älykäs matchmaking-järjestelmä huomioi kriteerisi ja persoonallisuustestisi tulokset, ja ehdottaa sinulle kumppaniehdokkaita, jotka sopivat juuri sinulle. Eliittikumppanin korkea onnistumisaste kertoo siitä, että palvelu todella toimii.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on Eliittikumppani.fi?

  Eliittikumppani.fi on deittipalvelu, joka on suunnattu vakavaa parisuhdetta etsiville aikuisille. Palvelu perustuu älykkääseen matchmaking-tekniikkaan, joka huomioi käyttäjän kriteerit ja persoonallisuustestin tulokset. Eliittikumppani.fi tavoitteena on auttaa käyttäjiä löytämään sopiva kumppani pitkäaikaiseen ja onnelliseen parisuhteeseen.

  Miten Eliittikumppani.fi toimii?

  Eliittikumppani.fi toimii rekisteröitymisen kautta. Käyttäjän tulee täyttää lyhyt lomake, valita salasana ja hyväksyä yleiset sopimusehdot ja tietosuojakäytäntö. Sen jälkeen käyttäjä suorittaa persoonallisuustestin, jonka tulosten perusteella palvelu ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita. Käyttäjä voi tutustua ehdokkaisiin ja aloittaa keskustelun, jos löytää kiinnostavan henkilön.

  Millaisia palveluita Eliittikumppani.fi tarjoaa?

  Eliittikumppani.fi tarjoaa mahdollisuuden tutustua sopiviin kumppaniehdokkaisiin, jotka perustuvat käyttäjän kriteereihin ja persoonallisuustestin tuloksiin. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa viestejä sekä käyttää muita viestintätoimintoja. Lisäksi palvelu tarjoaa erilaisia jäsenyyksiä, joista käyttäjä voi valita itselleen sopivan.

  Mikä on Eliittikumppani.fi hintataso?

  Eliittikumppani.fi hintataso vaihtelee jäsenyyksien mukaan. Palvelu tarjoaa ilmaisen jäsenyyden, joka sisältää perustoiminnot. Lisäksi palvelu tarjoaa Premium-jäsenyyksiä, jotka sisältävät enemmän toimintoja ja ominaisuuksia. Premium-jäsenyyden hinta riippuu valitusta jäsenyystasosta ja kestosta.

  Onko Eliittikumppani.fi luotettava?

  Eliittikumppani.fi on luotettava deittipalvelu, joka on toiminut jo useiden vuosien ajan. Palvelu käyttää tietoturvallisia ratkaisuja käyttäjien tietojen suojaamiseksi. Lisäksi palvelu noudattaa tarkasti tietosuojakäytäntöä ja yleisiä sopimusehtoja.

  Miten voin ottaa yhteyttä Eliittikumppani.fi asiakaspalveluun?

  Voit ottaa yhteyttä Eliittikumppani.fi asiakaspalveluun useilla eri tavoilla. Voit lähettää sähköpostia, soittaa tai käyttää palvelun chat-toimintoa. Asiakaspalvelu vastaa yleensä nopeasti ja auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.