50PlusMatch kokemuksia, hinta & asiakaspalvelu

Kokeile 50PlusMatch palvelua ilmaiseksi. 50PlusMatch palvelussa +50 voivat hakea toisistaan seuraaa.

Siirry sivustolle
Mobiilisovellus Käyttäjien ikä Jäsenten määrä
iOS & Android Yli 50-vuotiaat Yli 100 000
Elämässäsi on nyt aika uudelle luvulle ja uusille seikkailuille! Jos olet 50+ ja kaipaat rakkautta tai ystävyyttä omilla ehdoillasi, 50PlusMatch on oikea paikka sinulle. Älä anna epävarmuuden estää uusia mahdollisuuksia – liity mukaan nyt ja aloita uusi, jännittävä luku elämässäsi!
Sisällysluettelo

  50plusmatch.fi

  50plusmatch.fi on deittisivusto aktiivisille 50-plussille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivusto on suunniteltu erityisesti yli 50-vuotiaille, jotka haluavat löytää samanhenkisen kumppanin. Sivustolla on yli 50 000 rekisteröitynyttä jäsentä Suomessa, ja kolmasosa heistä on yli 50-vuotiaita.

  50plusmatch.fi on helppo käyttää ja rekisteröityminen on ilmaista. Voit luoda profiilin ja selata muiden profiileja ilmaiseksi. Kun löydät kiinnostavan henkilön, voit lähettää hänelle viestin. Viestit lähetetään sivuston sisäisen viestijärjestelmän kautta, joten voit olla varma, että yksityisyytesi säilyy.

  Sivusto tarjoaa monia erilaisia toimintoja, jotka auttavat sinua löytämään sopivan kumppanin. Voit esimerkiksi käyttää hakutoimintoa, jolla voit etsiä henkilöitä tiettyjen kriteerien perusteella, kuten iän, asuinpaikan ja kiinnostusten kohteiden mukaan. Voit myös käyttää Match-hakua, joka ehdottaa sinulle sopivia kumppaniehdokkaita profiilisi perusteella.

  50plusmatch.fi on turvallinen ja luotettava deittisivusto. Sivusto käyttää SSL-salausta, joka suojaa tietosi ja viestisi kolmansilta osapuolilta. Lisäksi sivusto käyttää manuaalista profiilien tarkistusta, joka varmistaa, että kaikki jäsenet ovat aitoja ja rehellisiä. Sivusto on myös sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä.

  50plusmatch.fi rekisteröinti ja kirjautuminen

  50plusmatch.fi on deittisivusto 50-vuotiaille ja sitä vanhemmille ihmisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Rekisteröityminen ja kirjautuminen sivustolle on helppoa ja nopeaa.

  Rekisteröityminen

  Rekisteröityminen 50plusmatch.fi-sivustolle on ilmaista ja nopeaa. Voit rekisteröityä sivustolle täyttämällä lyhyen lomakkeen, joka sisältää seuraavat kohdat:

  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Sähköpostiosoite
  • Syntymäaika
  • Sukupuoli
  • Etsin

  Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on linkki, jota klikkaamalla voit aktivoida profiilisi.

  Kirjautuminen

  Kun olet rekisteröitynyt 50plusmatch.fi-sivustolle, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Kirjautumissivulta löydät myös linkin, jolla voit palauttaa unohtuneen salasanasi.

  Sivustolla voit muokata profiiliasi ja lisätä tietoja itsestäsi, kuten harrastuksistasi, mielenkiinnonkohteistasi ja kuvia itsestäsi. Voit myös etsiä ja selata muiden käyttäjien profiileja, lähettää viestejä ja chattailla muiden käyttäjien kanssa.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että rekisteröityminen ja kirjautuminen 50plusmatch.fi-sivustolle on helppoa ja nopeaa. Sivusto tarjoaa turvallisen ja helpon tavan löytää vakava suhde samanhenkisten ihmisten kanssa.

  50plusmatch.fi profiilin luominen ja muokkaus

  50plusmatch.fi -sivustolla profiilin luominen ja muokkaus on helppoa ja nopeaa. Kun olet rekisteröitynyt 50plusmatch.fi -sivustolle, voit luoda profiilin kolmessa helpossa vaiheessa.

  Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee antaa perustiedot itsestäsi, kuten nimi, syntymäaika, sukupuoli ja asuinpaikka. Toisessa vaiheessa voit kertoa itsestäsi enemmän, kuten harrastuksistasi, kiinnostuksen kohteistasi ja millainen ihminen olet. Voit myös lisätä profiiliisi kuvan, joka auttaa sinua herättämään muiden jäsenten huomion.

  Kolmannessa vaiheessa voit tarkentaa millaista kumppania etsit. Voit kertoa millaisia ominaisuuksia toivot kumppaniltasi ja millaisia arvoja pidät tärkeinä. Voit myös kertoa millaisia aktiviteetteja haluaisit tehdä yhdessä kumppanisi kanssa.

  Profiilin luomisen jälkeen voit milloin tahansa muokata profiiliasi. Voit esimerkiksi lisätä uusia kuvia, päivittää tietoja itsestäsi tai tarkentaa millaisen kumppanin haluat löytää. On tärkeää pitää profiili ajan tasalla ja päivittää sitä säännöllisesti, jotta se herättää muiden jäsenten huomion ja löydät mahdollisimman hyvän kumppanin.

  Yhteenvetona, 50plusmatch.fi -sivustolla profiilin luominen ja muokkaus on helppoa ja nopeaa. Kun luot profiilin, muista kertoa itsestäsi mahdollisimman tarkasti ja rehellisesti, jotta löydät juuri sinulle sopivan kumppanin.

  50plusmatch.fi viestittely

  50plusmatch.fi tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden viestiä muiden jäsenten kanssa. Viestittely on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain jäsenille, joten sinun on rekisteröidyttävä ja luotava profiili päästäksesi käyttämään sitä.

  Kun lähetät viestin, vastaanottaja saa ilmoituksen sähköpostitse. Tämän jälkeen hän voi kirjautua sisään ja lukea viestisi. Jos vastaanottaja on kiinnostunut sinusta, hän voi vastata viestiisi. Tämä tapahtuu samalla tavalla kuin tavallisessa sähköpostissa.

  Viestittely on erittäin helppoa ja kätevää. Voit lähettää viestejä milloin tahansa ja missä tahansa. Voit myös lähettää kuvia ja muita tiedostoja viestin mukana. Tämä auttaa sinua löytämään sopivan kumppanin nopeammin.

  Muista, että viestittely on vain yksi tapa tutustua muihin jäseniin. On tärkeää käyttää muita ominaisuuksia, kuten profiilin luomista ja hakutoimintoa, löytääksesi sopivan kumppanin. Viestittely on vain yksi tapa aloittaa keskustelu, mutta se ei takaa, että löydät sopivan kumppanin.

  50plusmatch.fi turvallisuus ja yksityisyys

  50plusmatch.fi on suunniteltu tarjoamaan turvallinen ja yksityinen deittipalvelu aktiivisille 50-plussille. Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja siksi olemme ottaneet käyttöön useita toimenpiteitä varmistaaksemme, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa.

  Turvallisuus

  50plusmatch.fi käyttää turvallista SSL-salausta, joka suojaa henkilökohtaisia tietojasi. Tämä tarkoittaa, että kaikki tietosi ovat suojattuja ja salattuja, kun ne siirtyvät verkkosivuston ja palvelimen välillä.

  Lisäksi olemme ottaneet käyttöön useita muita turvallisuustoimenpiteitä, kuten:

  • Manuaalinen tarkistusprosessi uusille jäsenille
  • Mahdollisuus ilmoittaa epäilyttävistä profiileista
  • Mahdollisuus estää muita jäseniä

  Yksityisyys

  50plusmatch.fi kunnioittaa yksityisyyttäsi ja antaa sinulle täyden hallinnan henkilökohtaisista tiedoistasi. Voit valita, mitä tietoja haluat jakaa muiden jäsenten kanssa ja kuka voi nähdä profiilisi.

  Lisäksi olemme luoneet käyttöehdot, jotka suojaavat henkilökohtaisia tietojasi ja rajoittavat niiden käyttöä. Emme koskaan myy tai jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi.

  Yhteenvetona, 50plusmatch.fi tarjoaa turvallisen ja yksityisen deittipalvelun aktiivisille 50-plussille. Meillä on useita turvallisuus- ja yksityisyystoimenpiteitä, jotka varmistavat henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja yksityisyyden.

  50plusmatch.fi hinta ja maksutavat

  50plusmatch.fi on deittisivusto aktiivisille 50-plussille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivustolla on ilmaisversio, mutta maksullisella jäsenyydellä saat käyttöösi muita toimintoja rajoittamattomasti.

  50plusmatch.fi hinnasto

  • 1kk: 29,95 €
  • 3kk: 59,85 €
  • 6kk: 89,70 €

  Maksutavat 50plusmatch.fiä ovat turvallisia ja monipuolisia. Voit maksaa tilauksesi Visa- tai Mastercard-korteilla, pankkisiirrolla tai laskulla. Maksupalvelut hoidetaan yhteistyössä Adyenin kanssa, joka on yksi maailman johtavista maksupalveluntarjoajista.

  50plusmatchissa voit käyttää monia ominaisuuksia ilmaiseksi, mutta maksullisella jäsenyydellä pääset käyttämään myös muita toimintoja rajoittamattomasti. Täysjäsenyyden hinta on €29,95 kuukaudessa sisältäen 25% alv.

  Maksullisella jäsenyydellä voit esimerkiksi lähettää viestejä kaikille käyttäjille, nähdä kuka on käynyt profiilissasi, käyttää hakutoimintoa rajattomasti ja nähdä kenen profiiliin olet saanut yhteydenoton. Lisäksi maksullisella jäsenyydellä voit ladata kuvia profiiliisi ja nähdä kenen profiiliin olet lähettänyt yhteydenoton.

  50plusmatch erottuu muista deittisivustoista helposti ymmärrettävällä ja käyttäjäystävällisellä verkkosivustolla, joka tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun kaikille.

  50plusmatch.fi kokemuksia

  Olet ehkä kuullut 50plusmatch.fi -deittisivustosta ja mietit, onko se sinulle sopiva vaihtoehto. Tässä osiossa käymme läpi muutamia kokemuksia ja annamme sinulle tietoa siitä, millaisia ominaisuuksia sivustolla on.

  Monet käyttäjät ovat löytäneet 50plusmatch.fiä vakavia suhteita ja löytäneet kumppaneita, joiden kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Sivusto on suunnattu aktiivisille yli 50-vuotiaille, jotka etsivät samanhenkistä seuraa ja haluavat löytää kumppanin, joka jakaa samat arvot ja kiinnostuksen kohteet.

  50plusmatch.fi on helppo käyttää ja rekisteröityminen on ilmaista. Voit luoda profiilin, lisätä kuvia ja täyttää tietoja itsestäsi. Voit myös hakea ja selata muiden käyttäjien profiileja ja lähettää viestejä, jos joku herättää kiinnostuksesi.

  Sivusto tarjoaa myös monia muita ominaisuuksia, kuten chatin ja mahdollisuuden osallistua tapahtumiin ja aktiviteetteihin muiden käyttäjien kanssa. Voit myös käyttää hakutyökaluja löytääksesi juuri sinulle sopivan kumppanin.

  Kaiken kaikkiaan 50plusmatch.fi on hyvä vaihtoehto, jos olet yli 50-vuotias ja etsit vakavaa suhdetta. Sivusto on helppo käyttää ja tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan kumppanin.

  50plusmatch.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

  Jos sinulla on kysyttävää 50plusmatch.fi -palvelusta tai tarvitset apua profiilin luomisessa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun useilla eri tavoilla.

  Yhteydenottolomake

  Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen 50plusmatch.fi -sivustolla, ja asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Posti

  Jos haluat lähettää postia, voit kirjoittaa osoitteeseen:

  50PlusMatch
  Pieterstraat 6
  2518 BX Den Haag
  Hollanti

  Usein kysytyt kysymykset

  Ennen kuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, on hyvä tarkistaa Usein kysytyt kysymykset -osio 50plusmatch.fi -sivustolla. Siellä voit löytää vastauksia moniin yleisiin kysymyksiin, kuten profiilin luomiseen, maksuihin ja tietosuojaan liittyen.

  50plusmatch.fi tarjoaa monia tapoja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joten voit valita itsellesi sopivimman tavan. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

  50plusmatch.fi kokemuksia mobiilisovellus

  50plusmatch.fi tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia ystäviä tai kumppaneita yli 50-vuotiaille. Tämä deittisivusto on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntapaa ja vakavia suhteita. Jos haluat käyttää 50plusmatch.fiä matkoilla tai liikkeellä ollessasi, voit ladata mobiilisovelluksen.

  50plusmatch.fi mobiilisovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Sovellus on helppo käyttää ja sen avulla voit tarkastella profiileja, lähettää viestejä ja vastaanottaa ilmoituksia uusista viesteistä ja vierailuista. Sovellus on suunniteltu erityisesti yli 50-vuotiaille käyttäjille, joten sen käyttö on helppoa ja intuitiivista.

  Voit ladata 50plusmatch.fi mobiilisovelluksen ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksen käyttö edellyttää, että olet rekisteröitynyt 50plusmatch.fi jäseneksi. Kun olet ladannut sovelluksen, voit kirjautua sisään käyttämällä 50plusmatch.fi käyttäjätunnusta ja salasanaa.

  50plusmatch.fi mobiilisovellus on loistava tapa löytää uusia ystäviä ja kumppaneita, kun olet liikkeellä. Sovellus on helppo käyttää ja sen avulla voit viestiä muiden jäsenten kanssa milloin tahansa ja missä tahansa.

  50plusmatch.fi plussat ja miinukset

  Jos olet yli 50-vuotias ja etsit vakavaa suhdetta, 50plusmatch.fi voi olla hyvä valinta. Tässä osiossa käymme läpi deittisivuston plussat ja miinukset, jotta voit tehdä päätöksen sen sopivuudesta sinulle.

  Plussat

  • Käyttäjät ovat yli 50-vuotiaita, joten voit olla varma, että löydät samanikäisiä ihmisiä, joilla on samanlaisia elämänkokemuksia ja -tavoitteita.
  • Rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa, ja voit aloittaa profiilin luomisen heti.
  • 50plusmatch.fi tarjoaa kattavan hakutoiminnon, jonka avulla voit etsiä potentiaalisia kumppaneita tiettyjen kriteerien perusteella, kuten sijainnin, kiinnostuksen kohteiden ja harrastusten mukaan.
  • Sivusto tarjoaa myös turvallisuusominaisuuksia, kuten mahdollisuuden estää muita käyttäjiä ja raportoida häiritsevää käytöstä.

  Miinukset

  • Deittisivusto on suunnattu vain yli 50-vuotiaille käyttäjille, joten jos etsit nuorempaa tai vanhempaa kumppania, tämä ei ole sinulle sopiva vaihtoehto.
  • 50plusmatch.fi ei ole ilmainen, ja maksullinen jäsenyys on tarpeen, jos haluat lähettää viestejä ja käyttää muita viestintäominaisuuksia.
  • Sivusto ei ole saatavilla kaikilla kielillä, joten jos et puhu sujuvasti suomea, tämä voi olla este.

  Yhteenvetona, 50plusmatch.fi on hyvä vaihtoehto, jos olet yli 50-vuotias ja etsit vakavaa suhdetta samanikäisen kumppanin kanssa. Sivustolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta on tärkeää muistaa, että se ei ole ilmainen ja että se ei ole käytettävissä kaikilla kielillä.

  50plusmatch.fi lopullinen arvio

  Olet nyt saanut kattavan käsityksen 50plusmatch.fi deittisivustosta, sen ominaisuuksista ja toiminnasta. Tässä lopullisessa arviossa kerrataan vielä lyhyesti sivuston tärkeimmät puolet ja huonot puolet.

  Hyvät puolet

  50plusmatch.fi on erinomainen deittisivusto aktiivisille 50-plussille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivusto on käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida. Rekisteröinti on ilmaista ja profiilin luominen on nopeaa ja helppoa. Sivustolla on myös paljon aktiivisia käyttäjiä, joten mahdollisuudet löytää sopiva kumppani ovat hyvät.

  50plusmatch.fi tarjoaa myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten videopuhelut ja viestintätyökalut, jotka helpottavat kommunikointia potentiaalisten kumppaneiden kanssa. Sivustolla on myös tiukat turvallisuus- ja yksityisyyskäytännöt, jotka varmistavat, että käyttäjät voivat käyttää sivustoa turvallisesti.

  Huonot puolet

  50plusmatch.fi on suunnattu vain aktiivisille 50-plussille, joten jos olet nuorempi tai vanhempi, tämä sivusto ei ehkä ole sinua varten. Sivusto ei myöskään tarjoa ilmaista jäsenyyttä, joten jos haluat käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia, sinun täytyy maksaa jäsenmaksu.

  Lisäksi sivusto ei ole saatavilla kaikilla kielillä, joten jos et puhu sujuvasti englantia tai suomea, sinun voi olla vaikea käyttää sivustoa.

  Yhteenveto

  50plusmatch.fi on erinomainen deittisivusto aktiivisille 50-plussille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivusto tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja on helppo käyttää. Huonot puolet ovat, että sivusto ei ole saatavilla kaikilla kielillä, eikä se ole ilmaista. Kokonaisuutena 50plusmatch.fi on kuitenkin erinomainen valinta, jos etsit vakavaa suhdetta 50-vuotiaana tai vanhempana.

  Usein kysytyt kysymykset

  Mikä on 50plusmatch.fi kohderyhmä?

  50plusmatch.fi on deittisivusto aktiivisille 50-plussille, jotka etsivät vakavaa suhdetta. Sivusto on tarkoitettu sinkuille, jotka haluavat tavata samanhenkisiä ihmisiä netissä tai aktiviteeteissa, jotka sopivat heidän harrastuksiin.

  Miten voin luoda profiilin 50plusmatch.fi-sivustolle?

  Voit luoda profiilin 50plusmatch.fi-sivustolle rekisteröitymällä ilmaiseksi. Rekisteröinnin aikana voit luoda profiilisi kolmessa helpossa vaiheessa. Voit myös valita täysin, kuka voi nähdä valokuvasi.

  Kuinka voin etsiä sopivia kumppaniehdokkaita 50plusmatch.fiä?

  Voit etsiä sopivia kumppaniehdokkaita 50plusmatch.fiä käyttämällä hakutoimintoa. Voit määrittää hakuehdot, kuten ikä, sijainti ja harrastukset. Sivusto tarjoaa myös kumppaniehdotuksia, jotka perustuvat profiilisi tietoihin.

  Miten voin ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin 50plusmatch.fi-sivustolla?

  Voit ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin 50plusmatch.fi-sivustolla lähettämällä viestejä tai käyttämällä pikaviestitoimintoa. Voit myös lähettää hymiöitä ilmaistaksesi kiinnostuksesi.

  Kuinka turvallista on käyttää 50plusmatch.fi-sivustoa?

  50plusmatch.fi on turvallinen deittisivusto. Kaikki profiilit tarkastetaan käsin ja voit itse valita, kuka voi nähdä valokuvasi. Sivusto tarjoaa myös turvallisuusvinkkejä, joiden avulla voit suojata yksityisyyttäsi ja välttää huijauksia.

  Miten voin poistaa profiilini 50plusmatch.fiä?

  Voit poistaa profiilisi 50plusmatch.fiä kirjautumalla sisään ja siirtymällä asetuksiin. Sieltä voit valita Poista profiili -vaihtoehdon. Huomaa, että poistamalla profiilisi menetät kaikki profiilisi tiedot ja viestihistorian.